Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KÖY OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERDEN “EBRU” SERGİSİ

KÖY OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERDEN “EBRU” SERGİSİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’deki C.B Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencilerin ‘ebru’ teknikleri ile hazırladığı resimler, açılışı gerçekleştirilen sergide gösterilmeye başlandı.
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Meydanbaşı caddesindeki bir AVM’nin zemin katında açılan sergide yaptığı konuşmada, sergide emeği geçen okul kadrosuna teşekkür, öğrencilerini ise tebrik ettiği sözlerinde şunları söyledi:
“Özellikle Süleymanbeyler köyünden bir çalışma olduğu için dar programıma sıkıştırdım ve geldim. Okula çok gelemesek te okuldaki çalışmalardan haberdarız. Bu meyanda müdürümüzü ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerindeki o ışıltıyı da görüyorum. Zaten Süleymanbeyler’e ‘köyümüz’ demiyoruz, bizim mahallemiz gibi çünkü gelişmişlik anlamında oldukça başarılı bir yöre olarak düşünüyoruz.”
Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’un da katıldığı serginin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Çorumluoğlu, Resim Öğretmeni Filiz Gençoğlu’ndan bilgiler aldı.  6 ve 7’inci sınıf öğrencilerinin sene başından itibaren yaptığı resimler arasından seçilen 40 adet eserin bulunduğu sergi, yarın akşama (20 Nisan) kadar görülebilecek.

 

KÖY OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERDEN “EBRU” SERGİSİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo