Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KÖSEAĞZI’NDA SONA DOĞRU

KÖSEAÄžZI’NDA SONA DOÄžRU

Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin Nisan ayı ortasında baÅŸladığı Balı Mahallesi KöseaÄŸzı Mevkiine iniÅŸ yolunu geniÅŸletme çalışmaları son aÅŸamaya geldi.

Yaklaşık 1 kilometrelik yolun çift şeritli olması için yapılan kazı çalışmaları tamamlanırken, yolun güvenliği ve alt yapısı çalışmalarında da sona gelindi. Söz konusu yol Temmuz ayı ortasında asfaltlanacak.

Kdz. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın Balı Mahallesi’nde yaptığı halk toplantısında öne çıkan isteklerden biri olan KöseaÄŸzı’na iniÅŸ yolunun geniÅŸletilmesi talebi üzerine Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nce baÅŸlatılan KöseaÄŸzı’na iniÅŸ yolunun geniÅŸletilmesi çalışmalarında sona gelindi.

Mevcut yolun darlığı, görüş mesafesini daraltan keskin virajlar ve fiziki yapıdan dolayı yoldaki olumsuzlukların giderilmesi yönünde bir süre önce baÅŸlayan çalışmaları yerinde inceleyen BaÅŸkan Uysal, “ Halkımızın talepleri doÄŸrultusunda baÅŸlattığımız çalışmada sona gelindi. Mevcut yolun tehlike arz eden noktalarında kazı çalışmaları yapılarak yol çift ÅŸeritten akış saÄŸlanacak ÅŸekilde geniÅŸletildi.

ArkadaÅŸlarımız yolun daha güvenli olması için bazı noktalarda yolun eÄŸiminin düşürülmesi, güvenlik için bariyer çekilmesi ve yaÄŸmurlama kanalları üzerinde çalışmalar yapıyor. Temmuz ayı ortasında yolu asfaltlayarak buradaki çalışmayı bitirmiÅŸ olacağız. ”dedi.

BaÅŸkan Uysal’ın söz konusu yol üzerindeki incelemeleri sırasında trafik akışının kontrollü olarak saÄŸlandığı yolda çok sayıda araç sürücüsünün aracını durdurarak, Uysal’a teÅŸekkür ettiÄŸi görüldü.

BaÅŸkan Uysal’ın yol incelemesinde Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan’da hazır bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo