15 o C Kdz. Ereğli

KORONAYI YENDİLER, TABURCU OLDULAR !.

Ereğli`de sonucu pozitif çıkan 2 kişi daha taburcu oldu.

Gündem 4 yıl 18 gün 20 saat 34 dakika önce 19149

Haberi Paylaşın

Ereğli’de Koronavirüs testleri Pozitif çıkan 2 kişi, tedavi altına alındıkları Özel Anadolu Hastanesinde tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. 22 gün tedavi süreci süren ve taburcu olan Gönül Atay (50) eşine gözyaşları arasında sarıldı.

Ereğli’ de 22 gün önce rahatsızlanan Gönül Atay (50) ile 7 gün önce hastaneye başvuran Ferda Sezgin’in yapılan Koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Gönül Atay 22 gün, Ferda Sezgin’de (32) 7 gün süren tedavisinin ardından alkışlarla taburcu edildi.

Alkışlar arasında taburcu olan ve eşi ile ilk karşılaşmasında gözyaşlarına boğulan Gönül Atay “Çok zor bir süreçti. Doktorlarımızın hemşirelerimizin çalışanlarımızın yardımı ile sağlığımıza kavuştuk. Herkes evde kalsın” dedi.

7 gün sonra taburcu olmanın sevincini yaşayan Ferda Sezgin ise konuşmasında “Hocalarıma ve hemşire arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte yardımcı oldukları için. Her şey için teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Anadolu Hastanesi Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Sarıyya Mammadova ise hastalarının taburcu olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu belirttiği konuşmasında “İnşallah dünyadaki tüm hastalar sağlığına kavuşur” dedi.

22 gün sonra eşi Hamit Atay’ı gören Gönül Atay, hastane içinde sarılamadığı eşine araçlarının başında sarıldı. Atay’ın duygulu anlar yaşadığı ve gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

İKİ GÜNDE 4 TABURCU

Özel Anadolu Hastanesinde dün taburcu olan iki kişinin ardından bugünde iki kişinin taburcu edilmesi sevinçle karşılandı.

KORONAYI YENDİLER, TABURCU OLDULAR !.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 1 saat 16 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
11 saat 28 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 23 saat 29 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 14 saat 22 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 19 saat 56 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 18 saat 57 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 50 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 9 saat 34 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 22 saat 23 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
14 saat 4 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !