Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORONA VİRÜS SON 24 SAAT !.

KORONA VİRÜS SON 24 SAAT !.

Korona Virüs kaynaklı can kaybı sayısı Ereğli`de 145`e Alaplı`da 48`e çıktı.


Ereğli’de Korona Virüs kaynaklı can kaybı sayısı 145’e çıktı.

Sabah saatlerinde peş peşe gelen haberleri ile bir süredir Korona Virüs tedavisi gören  68 yaşındaki Hanife Y  74 yaşındaki Mehmet E ve 79 yaşındaki Mehmet K hayatını kaybetmiş Ereğli’de Korona kaynaklı vefat sayısı 143’e çıkmıştı.

Akşam saatlerinde de ilçenin Uzun Mehmet Mahallesinde ikamet eden 72 yaşındaki Ergün Ö ile bir süredir Ereğli Devlet Hastanesinde Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı nedeniyle tedavi gören Aynur Acur, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu. 

Ergün Ö ve Aynur Acur'un cenazeleri yarın toprağa verilecek.

Bu vefatlarla Ereğli’de aynı gün içinde 4, 1-17 Aralık tarihleri arasındaki 64 vefat gerçekleşti. İlçede Korona Virüs kaynaklı vefat sayısı 145’ e yükseldi.

ALAPLI’DA CAN KAYBI 48 OLDU!.

Alaplı’da da Korona Virüs kaynaklı can kaybı sayısı 48’e yükseldi.

Bir süredir İstanbul’daki özel bir  hastanede tedavi gören İstanbul Su Marina Sahibi Ahmet Kesgin, hayatını kaybetti. Merhum bugün ilçeye bağlı Sabırlı Köyüne getirildi. Kesgin, Sabırlı Köyünde kılınan cenaze namazının ardından  toprağa verildi.

Alaplı Yeni Siteler Mahallesinde ikamet eden ve bir süredir Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi gören 72 yaşındaki Güner A’nın vefatı da kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçti.

Alaplı’da Korona Virüs kaynaklı vefat sayısı 48’e çıktı.

TÜRKİYE TABLOSU -DÜN /BUGÜN

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
gülücük2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo