Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORONA VE EREĞLİ !.

KORONA VE EREĞLİ !.

Ereğli haritasında bir haftada neler değişti ? işte Korona Virüs yayılım hızındaki son durum..


Son 16 günde 52 kişinin hayatını kaybetmesi ile Korona Virüs kaynaklı ilk vefatın yaşandığı 16 Nisan 2020 tarihinden bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 102’ye çıktığı Ereğli’de “Hayat Eve Sığar” uygulaması ilçede gelinen noktayı net bir şekilde özetliyor.

İlçede yerleşim yerleri olmayan fabrika sahası, askeriye ve ormanlık alanlar dışında kalan bölgelerde kırmızı renk hâkimiyeti sürüyor.

GEÇEN HAFTAKİ DURUM  (30 Kasım 2020)

Ereğli’de Çarşı Merkezi, Meydanbaşı ve Bağlık mahallesinde neredeyse % 40’lık bir artış var. Hatip Sokaktaki risk devam ediyor, hatta artmış görünüyor.   15 gün önce risksiz, geçen hafta ise artışa rağmen en güvenli bölge görünen Kemer Mahallesinin yanı sıra,  Kepez Mahallesi ve Akarca ile Süleymanlar mahallesini içine alan Kadı tarlası civarında 7 günde  artış %100`ü buldu. Gülüç ırmağı kenarında ise (Kışla bölgesi)  artış  %100`ün de üzerinde.

BU HAFTAKİ DURUM (6 Aralık 2020)

Bugün ki haritada en çok dikkat çeken detay Bölücek Mahallesindeki geçen haftaya göre iki kat olduğu gözlenen artış.  Gülüç’te ise artış hızla devam ediyor, Artış oranı % 60 dolayında. Geçen haftaya göre artış görülen bir başka bölge Orhanlar Mahallesi, ( Bozhane Hamamı civarı)  Geçen hafta % 100’ün üzerinde artış gözlenen Kışla, Akarca (Kadı Tarlası) ve  Süleymanlar Mahallelerinde düşüş eğilimi var. Çarşı Merkezi Meydanbaşı ve Erdemir Caddesinde kontrol edilemeyen bir artış söz konusu…

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün17
kızgın8
şaşkın5
gülücük3
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mehmet Öz

06 Aralık 2020 - 12:34

Yusuf Bey, bırakın yerel haberleri, Türkiye'de bu haritayı sadece siz paylaşıyorsunuz. Tebrik ederim.

Yorum Yazın

Canlı Radyo