Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORONA HASSASİYETİ !.

KORONA HASSASİYETİ !.

Erdemir, sektöründe TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazanan ilk entegre tesis oldu.


OYAK Maden Metalürji Grubu Şirketlerinden Erdemir, sektöründe TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazanan ilk entegre tesis olurken, Ersem Manisa da sektörde aynı belgeye layık görülen ilk şirket oldu.

Ulusal ve uluslararası standartların rehberliğinde faaliyetlerini sürdüren Erdemir, sahip olduğu belgelendirmelere bir yenisini ekledi ve TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan ilk entegre tesis oldu. Grup şirketlerinden Erdemir Çelik Servis Merkezi’nin (Ersem) dört tesisinden biri olan Ersem Manisa da sektörde aynı belgeye sahip olan ilk şirket oldu.

 

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hizmet ve sanayi sektörleri için Covid-19 ile mücadelede rehber niteliğindeki “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu” yayımlandı. Kılavuzun, firmaların pandemi sonrası dönemde de güvenilir ve hijyenik üretim standartlarına uygunluğunun belgelendirilmesini sağlaması hedeflendi. TSE, gönüllü firmalara yayımladığı kılavuz kapsamında, yönetim sistemleri mantığı içerisinde denetim gerçekleştirerek, kılavuzdaki şartların sağlandığının tespit edilmesi durumunda “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” veriyor. Ersem Manisa 30 Haziran 2020, Erdemir ise 2-3 Temmuz 2020 tarihlerinde TSE Covid-19 Güvenli Üretim Programı çerçevesinde gerçekleştirilen belgelendirme tetkikinden başarıyla geçerek, üretim sektörü için verilen “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

OYAK Maden Metalürji Grubu Şirketlerinde pandemi sürecinin başından itibaren uygulamaya alınan önlemler etkin bir şekilde sürdürülüyor. Ersem’in diğer tesisleriyle, İsdemir ve Erdemir Maden de TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almak üzere çalışmalarını yürütüyor.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo