Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

5 CAN DAHA ALDI !.

5 CAN DAHA ALDI !.

Sabah 3, öğleden sonra 2 kişiyi kaybettik. Ereğli`de vefat sayısı 87`ye çıktı.


Dün ( 1 Aralık Salı ) 4 kişinin hayatını kaybetmesi ile Korona Virüs kaynaklı vefat sayısının 82’ye çıktığı Ereğli’de bugünde 5 kişi hayatını kaybetti, ilçedeki vefat sayısı 87’ye çıktı.

Sabah saatlerinde Henüz 42 yaşında olan ve 9 gün önce Korona Virüs testinin pozitif çıktığı öğrenilen, tedavisi de o günden bu yana Müftü Mahallesindeki  evinde devam eden Suna Ç,  Ereğli Devlet Hastanesinde tedavisi gören ve Çaylıoğlu’nda ikamet ettiği öğrenilen 86 yaşındaki Havva K ile  Bağlık Mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen 62 yaşındaki İsmail G’nin  yaşam savaşını kaybettikleri haberi sabah saatlerinde gelmişti.

Öğleden sonrada bir süredir tedavisi Ereğli Devlet Hastanesinde süren ve ilçeye bağlı Gebe köyünde ikamet ettiği öğrenilen 49 yaşındaki Müzeyyen T ve , ilçeye bağlı Uzun Mehmet mahallesinde ikamet eden ettiği öğrenilen 88 yaşındaki Mustafa D’nin vefatı da kayıtlara bulaşıcı hastalık olarak geçti.

Müzeyyen T'nin toprağa verildiği, Mustafa D'nin ise yarın Düzce'de toprağa verileceği öğrenildi.

Ereğli’de  dün 4, son 2 günde yaşanan 9 vefat ile,  Korona Virüs kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiği 16 Nisan’dan bu yana  hayatını kaybedenlerin sayısı 87’ye yükseldi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün21
gülücük9
kızgın6
şaşkın3
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo