13 o C Kdz. Ereğli

KORKUTAN PAZAR!!!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Vatandaşlarında söndürme çalışmaları sırasında ekiplere destek verdiği yangında söndürme çalışması yürütülüyor.

Çevre ve Yaşam 5 yıl 8 ay 11 gün 5 saat 38 dakika önce 1780

Haberi Paylaşın

(Görüntüler: Raif Gülmez)

Alınan bilgisine göre, ilçenin Yaralıyörük ve Bölücek mahallelerinden görünebilen “Vericiler” diye adlandırılan mevkide, öğle saatlerinde dumanlar yükseldi. Köylülerin haber vermesi ile birlikte Ereğli Belediyesi İtfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi.
Zorlu arazi koşulları ve yangın noktasına ulaşımı sağlayacak araç yolunun bulunmayışı, ekipleri zorladı. Rüzgarın etkisi ile ilerleyen alevlere havadan da müdahalede bulunuldu. Helikopterden bırakılan tonlarca su, yangının ilerlemesini önledi.
Köylüler ise ekiplere yardımcı oldu. Seferber hali yaşanan olayda, alevler saatler sonra kontrol altına alınabildi. Elektrik direğinde bulunan kabloların tutuşmasından çıktığı öne sürülen yangında, yaklaşık bir dönünüm ağaçlık alan kül oldu. Haber yayına hazırlandığı sırada soğutma işlemi sürüyordu.


KORKUTAN PAZAR!!!

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 15 saat önce EREĞLİ'YE ACI HABER
6 saat 12 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 10 saat 17 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 9 saat 51 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 7 saat 30 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 4 saat 6 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 14 saat 34 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
8 saat 41 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 8 saat 22 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !