Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORKUNÇ KAZA !.

KORKUNÇ KAZA !.

Düzce’de, TEM Otoyolu’nda kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı.


Düzce’de, TEM Otoyolu’nda seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücünün yanında bulunan niÅŸanlısı, kurtarma çalışması sırasında, “SevdiÄŸime bir ÅŸey olmasın” diye feryat etti.

Kaza, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Büyükmelen Köprüsü mevki'inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Yunus Emre Kayıkçı idaresindeki 67 TL 002 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada, otomobil sürücüsü Yunus Emre Kayıkçı araçta sıkışırken, yanında yolcu olarak bulunan nişanlısı Hatice Ceren Yalçın ise kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başardı.

Ä°hbar üzerine olay yerine 112 SaÄŸlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Düzce Ä°tfaiye Müdürlüğü ekipleri yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarırken, ÅŸoka giren genç kadın “SevdiÄŸime bir ÅŸey olmasın. Ona bir ÅŸey olursa yaÅŸayamam” diye feryat etti. Ä°tfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası sıkıştığı yerden çıkarılan sürücüsü ve niÅŸanlısı saÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün4
şaşkın1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo