Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDULAR !.

KORKU VE PANÄ°ÄžE NEDEN OLDULAR !.

Özel bir Tıp Merkezinin önünde çekilen fotoğraf ile kentte korona virüs olduğuna dair sosyal medyada asılsız paylaşım yapan 5 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan özel bir Tıp Merkezinin Ã¶nünde çekilen fotoÄŸraf ile asılsız haber yapanlar hakkında hastane sahibi ÅŸikayetçi oldu. Hastane sahibi Naim Akça sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ãœlkemiz de görünen salgın ile ilgili alınabilecek önlemleri aldık alıyoruz. Yine SaÄŸlık Müdürlüğü koordinasyonunda tüm süreçleri yürütüyoruz. Bu sebeple kurumumuza gün içerisinde baÅŸvuran bir hastamızın belirlenen sevk zinciri içerinde sevkini gerçekleÅŸtirdik. Bizim bilgimiz haricinde sosyal medyaya servis yapılan fotoÄŸraf ile ilgili üzüntü duymaktayız. Asılsız haber yapan ve halkımızı paniÄŸe sokmak isteyen kiÅŸi ve kiÅŸiler hakkında gerekli iÅŸlemleri baÅŸlatacağımızı kamuoyuna bildiririz" ifadelerine yer verdi.

Şikayet üzerine polis ekipleri, paylaşım yapan Umut A., Adem Ö., Muhammet D., Orhan B. ve Emriye Y. isimli şahsıları gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi savcılık tarafından 'Halk arasında korku ve panik yaymak amacıyla tehdit suçu' hakkında tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın6
gülücük4
hayran2
şaşkın2
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo