Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORKU DOLU ANLAR !.

KORKU DOLU ANLAR !.

Karşı apartman ve mahalle bakkalının camlarını taş yağmuruna tuttu.


EreÄŸli'de ÅŸizofren hastası olduÄŸu iddia edilen Fatih D. komÅŸularının ve mahalle bakkalın camlarını taÅŸ ve ÅŸiÅŸe atarak kırdı. Korku dolu anlar evinin camları kırılan kadın tarafından saniye saniye telefon ile kaydedildi. 

Olay ilçeye bağlı Kepez Mahallesi 1 Nolu Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre ÅŸizofren hastası olduÄŸu öğrenilen 34 yaşında ki Fatih D. Evlerinin karşısında ki 4 katlı binanın camlarını kırdı. Hızını alamayan Fatih D. Daha sonra ise mahalle bakkalının camlarını kırdı.  Bakkalın üst katında ki evlere de taÅŸ ve ÅŸiÅŸe atarak zarar veren Fatih D. Polis tarafından gözaltına alındı.

Ä°lçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Fatih D. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Saldırıya uÄŸrayan bakkal sahibi Recep ErdoÄŸan “ Sabah saatleriydi. Gelen ekmekleri dolaba diziyordum. Birden taÅŸlar yaÄŸmaya baÅŸladı. Ben içeriye doÄŸru girdim. Duvarın arkasına saklandım” dedi. 

Recep ErdoÄŸan Fatih D. Den ÅŸikayetçi olduÄŸunu da ifade ederken, Fatih D. Nin iÅŸ yerine attığı taÅŸları da göstererek ‘Zararı karşılamaya çalışıyoruz’ dedi. 

DiÄŸer yandan Fatih D. Nin binayı taÅŸlama anı ev sakini tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüleri alan kadın ‘Åžu anda evimizi taÅŸlıyorlar. Sabah sabah başımıza gelene bak. Hergün böyle bu’ diyerek tepkisini dile getiriyor.

 

KORKU DOLU ANLAR !.

Karşı apartman ve mahalle bakkalının camlarını taş yağmuruna tuttu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın6
gülücük2
şaşkın1
üzgün1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo