Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Korkak hırsız, ailesini devreye soktu ama..!

Korkak hırsız, ailesini devreye soktu ama..!

Biri yakalanmıştı! Diğer hırsız da yakalanacağını anlayınca bakın ne yaptı!


Bartın’ın Amasra ilçesinde, merhum ÅŸarkıcı Barış Akarsu’nun eÅŸyalarını çalan hırsızlardan firari olan, yakalanacağını anlayınca çaldıklarını kendi ailesine gönderdi. Soyguncunun ailesi ise oÄŸullarının çaldığı eÅŸyaları, Akarsu’nun annesine teslim etti.
Edinilen bilgiye göre, merhum ÅŸarkıcı Barış Akarsu’nun ailesinin oturduÄŸu, aynı zamanda müze olan evi soyan 2 kiÅŸiden 28 yaşındaki A.E, Ankara’da yakalanarak Bartın’ın Amasra ilçesine getirilmiÅŸ çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bartın Cezaevine konulmuÅŸtu.
A.E. verdiği ifadesinde takıların kendisinde olmadığını soygunu beraber gerçekleştirdikleri arkadaşında olduğunu söyledi.
Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucu, firari olan zanlı yakalanacağını anlaması üzerine çaldığı 99 ziynet eşyasını kendi anne ve babasına gönderdi. Sanığın ailesi de yanlarına aldıkları 99 adet zihniyet eşyası ile Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldi.
Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu ile görüşmek isteyen aile, hırsızlık olayı esnasında kırılan kapı kilidinin parasını vermek istedi. Anne Akarsu ise yapılan bu teklifi geri çevirdi.
Oğlumun yüzük ve künyesi getirilmez ise
 davadan vazgeçmeyeceÄŸim”
Anne Hatice Akarsu ise gazetecilere açıklamasında, oÄŸlunun eÅŸyalarında eksik olduÄŸunu ileri sürerek, “oÄŸluma ait olan ve bana teslim edilen 99 adet ziynet eÅŸyasının arasında özellikle bir adet yüzük ve künye yok. Yüzük ve künyenin getirilmesini istedim. Aksi takdirde davamdan vazgeçmeyeceÄŸimi söyledim" dedi.
Anne Hatice Akarsu Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğünde yürütülen işlemlerin ardından 99 adet zihniyet eşyasını alarak evine giderken, polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo