Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KONUK; ERAY İLHAN

KONUK; ERAY İLHAN

Ereğli FM’de yayınlanan “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım”


Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ereğli FM’de yayınlanan “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programının konuğu, İklimlendirme Uzmanı Önceki Dönem Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Başkanı Eray İlhan konuk olacak.
Genç işadamı İlhan, 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’deki canlı programda, içinde bulunduğumuz sonbahar ile yaklaşan kış aylarında, iklimlendirme üzerine görüş ve önerilerini anlatacak.
İlhan, özellikle klima kullanılmasında dikkat edilmesi gereken konular, klima ve diğer iklimlendirme araçların dönem bakımları ve yapılması gerekenleri aktaracak
Gazeteci Fikri Kapan’ın sorularını da yanıtlayacak olan Eray İlhan, ilçe genelindeki güncel, siyasi ve sosyal gelişmelerle ilgili görüşlerini de anlatacak.
9 Ekim Çarşamba saat 10.00'da başlayacak olan “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım”, aynı zamanda Facebook/Fikri Kapan’dan canlı yayınlanacak. İnternet üzerinden de www.ereglihakimiyet.com, www.ereglifm.com.tr adreslerinden de dinlenebilecek. Akıllı cep telefonlarına ücretsiz olarak ‘tunein’ programı indirilerek de program dinlenilebilecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo