Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Komutan, Emniyet Müdürü Ve Jandarma Komutanını Ziyaret Ettiler

Komutan, Emniyet Müdürü Ve Jandarma Komutanını Ziyaret Ettiler

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma teşkilatına taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

BaÅŸkan Hüseyin Uysal, beraberinde Belediye BaÅŸkan Yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut ManioÄŸlu, Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve Ä°lçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan’a taziye ziyaretinde bulunarak baÅŸsaÄŸlığı diledi.

“HER ZAMAN ASKER VE POLÄ°SÄ°MÄ°ZÄ°N YANINDAYIZ”

Başkan Uysal, ziyaretlerde yaptığı konuşmada terörle mücadelede Kdz.Ereğli halkı olarak her zaman asker ve polisin yanında olduklarının mesajını verdi.

Uysal; “CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın tüm terör örgütlerine karşı Milli Seferberlik ilan ettiÄŸi bir dönemden geçiyoruz. Bugüne kadar terörle mücadelede bir çok evladını ÅŸehit vermiÅŸ olan Kdz.EreÄŸli, son olarak da Emniyet Müdürümüz Vefa Karakurdu’yu Ä°stanbul’daki hain saldırının ardından ÅŸehit verdi. Åžunu bilsinler ki, bizi bölmeyi, parçalamayı, yıkmayı, korkutmayı asla ve asla baÅŸaramayacaklar. Kdz.EreÄŸli Belediyesi ve halkımız adına dayanışmamızı göstermek için bugün sizlerleyiz, her zaman asker ve polisimizin yanında olacağız” dedi.

Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, ziyaretleri için Başkan Uysal ve beraberindekilere teşekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo