Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KOMUTAN BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

KOMUTAN BELEDÄ°YEYÄ° ZÄ°YARET ETTÄ°

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Metin Ataç, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.


Sarıkamış Deniz Åžehitlerini Anma programı için Kdz. EreÄŸli’ye gelen Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Metin Ataç, Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç’ı, beraberinde baÅŸkan yardımcılarıyla birlikte zabıta karşılama mangası eÅŸliÄŸinde belediye binası giriÅŸinde karşıladı.

Ataç PaÅŸa, Kdz. EreÄŸli’nin kendisinde ayrı bir yeri bulunduÄŸunu belirterek BaÅŸkan Posbıyık ile çok iyi dostluklarının bulunduÄŸunu ve tekrar Kdz. EreÄŸli’de bulunmaktan mutlu olduÄŸunu belirtti.

BaÅŸkan Posbıyık da nazik ziyareti için Ataç PaÅŸa’ya teÅŸekkür ederek; “Sizleri tekrar EreÄŸli’de görmekten büyük mutluluk duydum. Kdz. EreÄŸli halkında ayrı bir yeriniz bulunuyor. Özellikle Alemdar Müze Gemisi yapımında verdiÄŸiniz katkıları unutmuyoruz. Deniz ÅŸehitlerimizi andığımız bu günde sizleri tekrar EreÄŸli’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

BaÅŸkan Posbıyık ayrıca Ataç PaÅŸa’ya Herkül heykeli ve Kadın Gücü Kooperatifi’nin doÄŸal ürünlerden hazırladığı çanta ile EreÄŸli’ye özgü deÄŸiÅŸik hediye takdiminde bulundu.

KOMUTAN BELEDÄ°YEYÄ° ZÄ°YARET ETTÄ°

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Metin Ataç, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo