Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KOMŞUSU TARAFINDAN SİLAHLA YARALANDI

KOMÅžUSU TARAFINDAN SÄ°LAHLA YARALANDI

Zonguldak’ta iÅŸyerinde yüksek sesle müzik dinlediÄŸini öne sürdüğü komÅŸusunu silahla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına baÅŸlandı.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya tutuklu sanık Yasin Çıplak, müşteki sanıklar Ali Görmüş, Sabriye Kadakal ile Sebahattin Çıplak katıldı.

Yasin Çıplak, savunmasında, olay günü yüksek sesle müzik dinleyen Ali Görmüş’ü uyarmak için birkaç kez aradığını ama telefonlarına bakmadığını iddia etti.

OÄŸlu Sebahattin Çıplak’la yazıhaneye gittiÄŸini anlatan Çıplak, "Ali Görmüş’ü yüksek ses konusunda uyardım. Fakat kendisi umursamaz bir tavırla ’hadi ya’ dedi ve yanındaki arkadaşına müziÄŸin sesini kısmasını söyledi. Tam ben dönüp giderken Ali Görmüş’ün, ’Ben bunların kafasını gözünü yaracağım’ ÅŸeklinde sözler söyledi. O ara küçük oÄŸlum Ä°zzet Bekir Çıplak, bana ait tabancayı çekmeceden almış. OÄŸlum yanımıza gelince o ara Ali Görmüş, kulübede hazır bulunan baltayı eline aldı" diye konuÅŸtu.

Ali Görmüş’ün baltayı sallayarak üzerilerine geldiÄŸini öne süre Çıplak, "Ben o ara Ali’yi uzaklaÅŸtırmak için bir el ateÅŸ ettim. Kaçmasını istedim ama kaçmadı. Bunun üzerine ben de ayaklarına 4-5 el ateÅŸ ettim. Ali yere düştü. Ben de oÄŸullarımla evime gittim. O ara eÅŸim polis ile kardeÅŸlerime haber vermiÅŸ. Daha sonra olay yerine gelen polise tabancamı teslim ettim" dedi.

Ali Görmüş’ün kaçak ocak çalıştırdığını, ehliyetsiz araç kullandığını iddia eden Yasin Çıplak, tüm bunlara raÄŸmen kendisini ÅŸikayet etmediÄŸini ve ona yol gösterdiÄŸini savundu.

Müşteki sanık Ali Görmüş de aralarında öldürmeyi gerektirecek önceye dayalı bir husumet olmadığını belirterek, "Bana müzik sesinden rahatsız olduklarını söylediler. Ben de arkadaşıma kapatmasını söyledim. Arkadaşım sarhoÅŸ olduÄŸundan teybi kapatamadı. Yasin ve oÄŸlu Sebahattin’in küfürler ettiÄŸini duydum. Ben ellerinde sopa olabileceÄŸini düşündüm. O nedenle yazıhanenin içinde bulunan keseri elime aldım. O ara Sebahattin bana yumruk sallayınca dövüşmeye baÅŸladık. Bu sırada Yasin Çıplak bana arkadan ateÅŸ etmeye baÅŸladı. Ä°lk mermi sırtıma geldi. DiÄŸer mermilerin hepsi kalçamdan girdi. Åžikayetçiyim" diye konuÅŸtu. 

Mahkeme heyeti, sanığın tahliye talebinin reddederek tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 Asma Mahallesi DaÄŸbaca Sokak’ta, 16 Mart 2015’te, Yasin Çıplak ile oturdukları binanın yan tarafındaki yazıhanesinde yüksek sesle müzik dinlediÄŸi öne sürülen Ali Görmüş arasında gürültü nedeniyle kavga çıkmış, Çıplak, ruhsatsız tabancasıyla Görmüş’ü yaralamıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo