Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KOMŞU BU OLAYI KONUŞUYOR !.

KOMÅžU BU OLAYI KONUÅžUYOR !.

Eğlence mekânında çıkan kavgada kan döküldü. İki kişi arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan mekân sahibi hayatını kaybetti.


Olay, Düzce’nin Akçakoca ilçesi Karaburun köyünde meydana geldi. Edinilen ilgilere göre; bir gazinoda eÄŸlenen iki kiÅŸi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada belindeki silahı çeken H.S., etrafa rastgele ateÅŸ etmeye baÅŸladı. H.S.’nin silahından çıkan kurÅŸunlarla çevrede bulunan K.Åž. ayağından yaralanırken, kavgayı yatıştırmak için araya giren mekanın sahibi Hasan Güngör ise göğsüne isabet eden kurÅŸunla ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil SaÄŸlık ekipleri yaralı K.Åž.’ye ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulans ile Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Göğsünden vurulan mekan sahibi, 3 çocuk babası Hasan Güngör ise yapılan bütün müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Aracıyla olay yerinde firar eden cinayet zanlısı H.S.'nin güvenlik güçleri tarafından her yerde arandığı ise gelen bilgiler arasında.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
gülücük2
şaşkın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo