13 o C Kdz. Ereğli

KOKOREÇ HIRSIZLIĞI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Asayiş 5 yıl 22 gün 18 saat 55 dakika önce 1254

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta, tezgahtaki kokoreçleri çalan hırsıza çağrıda bulunan işyeri sahibi, “hırsızlık yapmasına gerek yoktu. Canı kokoreç çektiyse gelsin biz karnını doyururduk" dedi.
Edinilen bilgiye göre Gazipaşa Caddesi Dörtyol Sokaktaki bir restoranda kokoreç tezgahının başına geçen usta, hazırlıklarını yaptıktan sonra bir süreliğine ayrıldı. Tezgahın boş olduğunu fırsat bilen hırsızlık zanlısı bir süre etrafı kolaçan etti. Ardından bölgeden ayrılan zanlı ikinci gelişinde tezgahın üzerinde bulunan kokoreç parçasını alarak hızla iş yerinin önünden uzaklaştı. Yaklaşık on dakika süren bekleyişin ardından tezgahın başına tekrar gelen zanlı bu kez de büyük kokoreç parçasını tek bir hamleyle alarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra tezgahın başına gelen görevli tezgahın boş olduğunu fark ederek durumu işyeri sahiplerine bildirdi.
Bir gecede üç bin lira zarar
İşyeri çalışanlarından Birol Altunkaya, gazetecilere konuşmasında şunları söyledi:
“Yaklaşık 22.30 civarlarıydı. Şişlere taktığımız iki top kokorecimiz çalındı. Yaklaşık bir ay önce yine aynı şekilde hırsızlık gerçekleştirilmişti. Birkaç tane zanlı var. Bu şekilde iş yerlerine dadandılar. Bu kokoreci çalan kişi bıçakla küçük küçük doğraması lazım. Meşakkatli iş. İki top kokorecimiz on dakika arayla çalındı. Olay bundan ibaret. Arkadaşlar da içerideymişler. Ancak zanlı o kadar hızlı hareket etmiş ki yoldan geçerken elini uzatıp alıyor. Bu tür hırsızlık olaylarına caydırıcı cezalar verilmesini istiyoruz. Çünkü kaybımız bin lira. Zaten ben gecede bin lira para kazanamıyorum ki bin lira şu an zararım var. Burada 11-12 kişi çalıştırıyoruz. Bu sefer işçiye para veremedik. Allah kendisini ıslah etsin. Gelsin desin ki kokoreç çalmak yerine karnının aç olduğunu söylesin. Patronumuz Emel Hanım ve eşi zaten günde en az 15 gariban doyuruyoruz. Gelip kokoreç yiyeceğini söylese biz kendisinin karnını doyururduk. Elini vicdanına koysun. Dün gece zararım bin lira. Yaklaşık bir ay önce de iki top çalındı. Yaklaşık 6 bin lira zararım var. 2-3 işçimin aylık parası. Gece vardiyasında olan işçilerimin parasını çalmış oldu.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 20 saat 21 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 11 saat 33 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 18 saat 34 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 15 saat 38 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 15 saat 12 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 9 saat 27 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 19 saat 55 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 14 saat 2 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
15 saat 1 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 17 saat 28 dakika önce KAZA ; 2 YARALI