Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kocasının banyoya sakladığı kamerayı buldu!

Kocasının banyoya sakladığı kamerayı buldu!

Kocasının banyoya taktığı saat görünümlü gizli kamerayı cep telefonuna gelen görüntülerden yakalayan genç kadın, eşinden şikayetçi oldu.


Edinilen bilgiye göre olay, Bolu'da yaÅŸandı. Ä°stanbul’da sözleÅŸmeli asker olarak görev yapan A.K.Ä°. isimli ÅŸahıs, 7 ay önce evlendiÄŸi eÅŸiyle birlikte 2 ay önce Bolu’ya taşındı. Ä°ddiaya göre, A.K.Ä°., taşındıkları evin banyosuna saat görünümlü bir cihaz yerleÅŸtirdi. Daha sonra A.K.Ä°., eÅŸi G.Ä°.’ye banyoda asılı bulunan saat görünümlü cihazın çok özel bir saat olduÄŸunu ve dokunmaması gerektiÄŸini söyledi. EÅŸinin hareketlerinden ve saatin sadece G.Ä°.’nin annesi ve akrabaları geldiÄŸinde çalıştırılmasından şüphelenen G.Ä°., eÅŸinden habersiz cep telefonuna baktı. A.K.Ä°.’nin cep telefonunda annesinin ve kadın akrabalarının banyodaki görüntülerini gören G.Ä°., Bolu Cumhuriyet Savcılığı’na giderek kocasından ÅŸikayetçi oldu.

“Ä°ki kadınla aÅŸk yaÅŸadığını da tespit ettim”

G.Ä°.’nin Cumhuriyet Savcılığı’nda verdiÄŸi ifadesinde, “Bir gün banyoda saat görünümlü bir cihaz gördüm ve kendisine bunun ne olduÄŸunu sorduÄŸumda çok deÄŸerli bir saat olduÄŸunu kesinlikle dokunmamam gerektiÄŸini söyledi. Fakat bu saat görünümlü cihaz her nedense annem ve kadın akrabalarım geldiÄŸinde banyodaki prize takılırdı. Neden buraya taktığını sorduÄŸumda da, diÄŸer prizlerin ÅŸarj yapmadığını sadece banyodaki prizin çalıştığını söyleyerek beni ikna etti. Kafam takılmıştı, yine kadın akrabalarım ve annem geldiÄŸinde o saat görünümlü cihaz banyoya takıldı. Fırsat bulup hemen cep telefonuna baktım ve annemin görüntüsünü gördüm. Sonradan öğrenim ki o saat görünümlü cihaz gizli kameraymış. O görüntüleri hemen kendi cep telefonuma aktardım. Bununla da kalmadı bana ÅŸiddet uygulayarak dövdü, saatlerce odaya kapattı. Benimle evliyken iki kadınla da cep telefonundan aÅŸk yaÅŸadığını tespit ettim. Bunu da inkar etmedi. Ä°ki aile bir araya gelerek her ÅŸeyi bir bir anlattık. Kendisinden davacı ve ÅŸikayetçiyim” dediÄŸi öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
şaşkın3
kızgın3
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo