Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KIZLAR KAZANDI, BAL MAÇI ERTELENDİ..

KIZLAR KAZANDI, BAL MAÇI ERTELENDİ..

EreÄŸli Belediyespor’un Karabük’te oynayacağı karşılaÅŸma ileri bir tarihe ertelendi. Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Bayan takımı ise Ä°stanbul deplasmanından 3 puanla dönerek üst üste 3. galibiyetini aldı.


Alınan bilgiye göre, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un 13. haftada Karabük deplasmanında oynayacağı 100.Yıl SoÄŸukspor karşılaÅŸması, güvenliÄŸi saÄŸlayacak emniyet mensuplarının sahaya gelmemesi nedeniyle maçın hakemi tarafından ileri bir tarihe ertelendi.
Takımların sahaya çıktığı ve seremonin de yapıldığı Karabük’te, emniyetin 45 dakika boyunca beklenmesine raÄŸmen gelmemesi sonucu ertelenen karşılaÅŸmanın ne zaman oynanacağına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) karar verecek.
Bu arada Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 sezonunun ilk yarısı sona erdi. Kdz. EreÄŸli Belediyespor sezonun ilk yarısını 1 maç eksiÄŸi ile 21 puanla 5. sırada tamamladı. Grupta lider KırÅŸehir Belediyespor’un 27, 2. Sıradaki Anadolu Kırıkkale’nin 26, 3.sıradaki Bartınspor’un  25,  4. sıradaki Kastamonu Ä°l Özel Ä°dare’nin ise 22 puanı bulunuyor. Eflatun beyazlılar ertelenen maçı kazanması halinde 2. yarıya liderin 3 puan gerisinde baÅŸlayacak.

FATÄ°H VATANSPOR:1 KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR: 3
Kadınlar 1. Ligi 5. hafta mücadelesinde Ä°stanbul temsilcisi Fatih Vatanspor’a konuk olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor, rakibini Tenona Bakradze, Emine Gümüş ve Serenay Öziri’nin golleri ile 3-1 maÄŸlup ederek üst üste 3.galibiyetini aldı.
Deplasmanda 1-1’lik BeÅŸiktaÅŸ beraberliÄŸinin ardından üst üste aldığı Amed Sportif ve Samsun Ä°lk Adım galibiyetlerine Fatih Vatan galibiyetini de ekleyen ve 5.hafta sonunda puanını 10’a çıkaran eflatun beyazlılar, gelecek hafta sahasında Konak Belediyespor’u konuk edecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo