Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kızılay’dan Hayırseverlere Teşekkür Belgesi

Kızılay’dan Hayırseverlere TeÅŸekkür Belgesi

Türk Kızılay DerneÄŸi Zonguldak Åžubesi yetkilileri, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe giriÅŸiminin ardından tutulan demokrasi nöbetlerinde dernek faaliyetlerine katkı saÄŸlayan iÅŸadamları ve hayırseverlere teÅŸekkür belgesi verdi.

Türk Kızılay’ı Zonguldak Åžube BaÅŸkanı Nihat Aygün, düzenlenen törende yaptığı konuÅŸmada, ülke genelinde olduÄŸu gibi Zonguldak’ta da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe giriÅŸiminin ardından ilk günden itibaren çadırlarında gönüllülerle birlikte sabah ezanına kadar demokrasi alanınını terk etmediklerini söyledi.

Kendilerinin de, derneÄŸin yanı sıra iÅŸadamları ve hayırsever vatandaÅŸların katkılarıyla meydanda çeÅŸitli ikramlarda bulunduklarını ifade eden Aygün, "YaÄŸmur yaÄŸdı oradaydık, ıslandık bayraklarımızı salladık. Oradaki o vatandaÅŸlarımızdan Allah razı olsun diliyorum. Bugün burada Türk Kızılay’ına 1 ay boyunca destek veren Zonguldaklı iÅŸ adamlarımıza, hayırseverlerimize, halkımıza ikramlarımızı karşılayan 26’ya yakın hayırseverimize teÅŸekkür belgesi hazırladık. Kendilerine buradan ayrıca teÅŸekkür ediyoruz." dedi. 

Kurban Bayramı yaklaÅŸtığını ve ülke genelinde her yıl olduÄŸu gibi bu yılda kurban vekaleti topladıklarını anımsatan Aygün, şöyle devam etti: 

"Biz vekaletle kurban vekaleti alıyoruz, kurbanlarımız da kavurma olarak yapılıyor ve halkımıza dağıtıyoruz. Biz makbuz karşılığı yapıyoruz. FETÖ’cülerin topladığı kurbanların nereye gittiÄŸi bile belli deÄŸil. Kurban vekaleti 550 lira diye afiÅŸler görüyoruz ki bu fiyata kurban kesmek imkansız. Biz 740 liraya vekalet alıyoruz ve maliyeti budur. 400-500 liraya vekalet alanların kurbanlarının kesildiÄŸine inanmıyoruz. Biz makbuz karşılığında alacağımız bu kurbanlarımızı kestikten sonra ihtiyacı olan ailelerimize dağıtacağız."

Törende, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe giriÅŸimi sonrasında giriÅŸiminin ardından tutulan demokrasi nöbetlerinde dernek faaliyetlerine katkı saÄŸlayan iÅŸ adamlarına ve hayırseverlere teÅŸekkür belgesi verildi.

 

Törene AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk ÇaturoÄŸlu ve Özcan Ulupınar, Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Ãœyesi Ercan Tan, Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Ãœyesi ve EskiÅŸehir Åžube BaÅŸkanı Yüksel Girgin, Ak Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, TSO BaÅŸkanı Metin Demir, daire müdürleri, iÅŸ adamları ve siyasi partilerin temsilcileri ile hayırsever iÅŸ adamları katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo