13 o C Kdz. Ereğli

KIZI, HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Zonguldak ili Ereğli ilçesinde ‘evinde ölü bulundu’ haberine ilişkin gazetecileri arayan ölen kişinin kızı, haberde anlatılan bazı ayrıntıların eksik olduğunu bildirdi.

Çevre ve Yaşam 4 yıl 7 ay 28 gün 7 saat 25 dakika önce 2944

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, evinde olduğu sırada bir anda fenalaşan 67 yaşındaki Müfit Bindal, yaşamanı yitirdi. Bunun üzerine yapılan haberler sonrası gazetecileri arayan 31 yaşındaki kızı Rana Bindal Öçal, çıkan haberlerde belirtildiği gibi babası Müfit Bindal’ın yalnız olmadığını, 55 yaşındaki annesi Fatma Bindal ile birlikte yaşadığını söyledi.
Kendisinin ise ailesi ile birlikte bir üst sokakta oturduğunu anlatan Rana Bindal Öçal, şu sözlerle konuştu:
“Çıkan haberlerde babamın yalnız yaşadığı belirtildi. Halbuki annem ve babam uzun yıllar birlikte yaşıyorlar. Olayın olduğu gün ise annem sünnet olan oğlumu ziyaret etmek için bana geldi. Bir müddet sonra eve döndüğünde babamı o şekilde gören annem Fatma Bindal, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede hayatını maalesef kaybettiği belirlenen babam, Safa Camisi’deki Ereğli Belediyesi Cenaze Hizmetleri’nin olduğu birime götürüldü.
‘Babamın yalnız yaşadığı’ yönünde çıkan yazılar sonrası annem bu durumdan olumsuz etkilendi. 35 yıllık hayat arkadaşını kaybetmenin acısını yaşayan annem, birde bu yazılardan sonra ayrıca üzüldü. Şeker hastalığı bulunan annemi sakinleştirmeye çalışıyoruz.”
KALP KRİZİ DEĞİL “DOĞAL ÖLÜM”
Öte yandan Rana Bindal Öçal, bir süredir nefes darlığı çeken basanın ölüm raporunda “doğal ölüm” yazdığını da sözlerine ekleyerek, “babam ve annem uzun yıllar birlikte yaşadılar. Haberlerden sonra anneme ‘siz boşandınız mı?’ diye sordular. Bu annemi çok üzdü. Haberin doğrusu bu şekildedir” dedi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 8 saat 34 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
23 saat 46 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 3 saat 51 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 3 saat 25 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 1 saat 4 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 6 saat 47 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 21 saat 40 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 8 saat 8 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 2 saat 15 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 1 saat 56 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !