Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kısa sürede DEV iş! Bahçeşehir açıldı..!

Kısa sürede DEV iş! Bahçeşehir açıldı..!

Eğitime iddialı giren Bahçeşehir Koleji Kampüsü açıldı.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, BahçeÅŸehir Koleji Kampüsü açılışı gerçekleÅŸtirildi.
Alınan bilgiye göre, Karadeniz EreÄŸli BahçeÅŸehir Okulları Kampüsü kurucusu OÄŸuz Karahan, EreÄŸli Organize Sanayi Bölgesi Mevraltı mevkisindeki açılışta, saygı duruÅŸunda bulunulup Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuÅŸmada, entelektüel bireyler yetiÅŸtireceklerini söyledi. Aklı geliÅŸtireceklerini anlatan Karahan, şöyle dedi:
“…bilinçli, çalışkan, entelektüel, çaÄŸdaÅŸ…”
“Aklı geliÅŸtiren, kullanmasını öğreten. Bilgilerle zenginleÅŸtiren okuldur. Çünkü okul bir eÄŸitim ve öğretim yuvasıdır, insanın yetiÅŸtirildiÄŸi yerdir. Ben bu düşüncelerle yola çıkarken, öncelikle kendi evlatlarım için, sonra onların nezdinde bütün çocuklar için nitelikli, kalıcı bir iÅŸ yapmak istedim. Åžimdi bu kampüse dönüp baktığımda, bahçede, koridorlarda koÅŸan, yeteneklerini geliÅŸtirmeye çalışan; bilinçli, çalışkan, entelektüel, çaÄŸdaÅŸ, prıl pırıl öğrencilerin olduÄŸunu düşündükçe çok mutlu oluyorum.”
BahçeÅŸehir Koleji Genel Müdürü Özlem DaÄŸ da, 1994’de kurulan BahçeÅŸehir Okulları’nın, Türkiye’deki eÄŸitime yön vermeye baÅŸladığını iddia ederek, “bugün geldiÄŸimiz noktada, çeyrek asırlık bir süredir Türkiye’ye hizmet ediyoruz. Bununla birlikte Türkiye’nin en itibarlı, en baÅŸarılı eÄŸitim kurumuyuz” dedi.
Kolej Müdürü Eda Ülkü ise, mesleğinin 16. Yılında ülke geleceğine yön verecek çocukların yetiştirildiği Bahçeşehir Koleji Ailesine, Karadeniz Ereğli kampüsü olarak katılmanın mutluluğu ve gururu içinde olduklarını ifade etti.
Kolej Müdürü Ülkü önderliğindeki okul öğretmen kadrosunun sahne önüne davet edilmesinin ardından açılış kurdelesi kesilen okul, davetlilere gezdirildi.

-KATILIM-
Açılışa AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Burak Yaman, bazı özel okul ve eğitim kurumu yetkilileri ile öğrenci velileri katıldı.

Kısa sürede DEV iş! Bahçeşehir açıldı..!

Eğitime iddialı giren Bahçeşehir Koleji Kampüsü açıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Yasin Topal

11 AÄŸustos 2017 - 22:46

Tüm bölge halkına hayırlı olsun, bölgeye çok şey katacak.

Reyhan Aytekin

11 AÄŸustos 2017 - 12:07

Oral Hüseyin Aytekin.kalabalik olmuş.guzel

Yorum Yazın

Canlı Radyo