13 o C Kdz. Ereğli

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR: 0

Bal Ligi 6. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’un ilk yarıdaki Kırşehir galibiyeti ile başlayan 11 maç üst üste kazanma ve 12 maç süren kaybetmeme serisi, Kırşehir mağlubiyeti ile bitti. Deplasmanda konuk olduğu rakibine 2-0 mağlup olan eflatun beyazlılar gelecek haftayı (Bay) geçecek.

Spor 6 yıl 2 ay 2 gün 4 saat 21 dakika önce 1210

Haberi Paylaşın

Ligin 20. hafta mücadelesinde Kırşehir Belediyespor’a konuk olan Kdz. Ereğli Belediyespor, ilk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 54. dakikasında tartışmalı bir golle geriye düştü. 6 pas içinde gol öncesi kaleciye yapılan müdahaleye devam kararı veren Ankara bölgesi hakemi Gürcan Hasova’nın maçın gidişatını etkileyecek bu kararı, saha içinde tartışmalara neden oldu.
Golde 4 dakika sonra Azeri golcü Oruj Balashlı kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu kaleciye nişanlayınca eflatun beyazlılar bir golden oldu. İlerleyen dakikalarda ev sahibinin bulduğu 2. golle karşılaşma 2-0 tamamlandı.
Karşılaşmayı Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Ereğli Belediyespor yönetim kurulu üyeleri izlerken, Ereğli seyircisi Kırşehir Valiliğince taraftar yasağı uygulandığından karşılaşmayı izleyemedi.
Grupta haftanın sonuçlarının ardından Bartınspor 42 puanla liderliğe yükselirken, Ereğli Belediyespor haftayı 40 puan ve averajla 2. sırada geçti.

- KIZLAR, DİYARBAKIR DEPLASMANINDA KAZANDI -
Kadınlar 1. Ligi 12. hafta mücadelesinde Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetlere konuk olan takımımız rakibini 30. dakikada Teona Bakradze’nin penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Takımı, bu galibiyetle puanını 22’ye çıkardı.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: 2 KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR: 0

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 4 saat 16 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
7 gün 3 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 23 saat 33 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
2 gün 20 saat 46 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 5 saat 28 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 23 saat 7 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
17 saat 22 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
4 gün 2 saat 36 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
2 gün 1 saat 29 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
5 gün 14 saat 40 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !