Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’DAN MÜJDE!.

UYSAL’DAN MÃœJDE!.

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, gün içindeki mesaisinin ardından soluÄŸu Kırmacı ve Balı mahallelerinde aldı. 2 mahallede de yoÄŸun bir katılımla toplantılar yapan Uysal, Kırmacı’ya çöplük Balı’ya da köprü müjdesi verdi.

BaÅŸkan Uysal mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Uysal beraberindeki Belediye Meclis Ãœyeleriyle birlikte dün akÅŸam ilk ziyaretini Kırmacı Mahallesi’ne yaptı.

 

ÇÖPLÜK YEŞİLLENECEK

Mahalle Muhtarı Hazim Seviç ve mahalle halkı ile bir araya gelen Uysal, burada yaptığı konuşmada yılların sorunu olan çöplük alanında zemin etüdü çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

 

METAN GAZINA TAHLÄ°YE

Uysal, “Burada borulama sistemiyle önce çöplükte biriken yüzde 90’ın oranındaki metan gazını dışarı çıkaracağız. Daha sonra gübreleme ve diÄŸer yöntemlerle çalışmaları sürdürüp iki yıl içinde de kalan yüzde 10 ’luk metan gazını da bertaraf edip, burayı sizlere yeÅŸil alan ve park alanı olarak hediye edeceÄŸiz.” dedi.

Uysal bir önceki halk toplantısında öne çıkan sorunlar arasında gösterilen bölgedeki derelerin ıslah ve temizliğinin de yapıldığını bu aşamadan sonra derelerin temizliği noktasında herhangi bir problem yaşanmayacağını söyledi.

 

KEMER-DER’DEN TEÅžEKKÃœR

Uysal’ın mahalle ziyaretinde söz alan Kemer-Der BaÅŸkanı Alper Hasçelik, dernek ve üyesi olan Kemerliler adına teÅŸekkür etti. Hasçelik, “Son toplantımızda dile getirdiÄŸimiz 6 sorunun 5’ni kısa sürede çözdünüz. Allah sizden razı olsun” dedi.

 

UYSAL BALI’YA KÖPRÃœ SÖZÃœ

BaÅŸkan Uysal son ziyaretini Balı Mahallesi’ne yaptı. Dar olan Balı Dökme Köprüsü’nün yapımı için gerekli izinlerin alındığını ve çalışmaların kısa sürede baÅŸlayacağını söyleyen Uysal, halkın taleplerinden olan imardan kaynaklı doÄŸalgaz problemin çözümü için de yoÄŸun bir çaba sarf edildiÄŸini söyledi.

 

BaÅŸkan Uysal’ın Belediye Meclis Ãœyesi Halil BozkuÅŸ’un organizesiyle düzenlediÄŸi mahalle toplantılarına, BozkuÅŸ’un yanı sıra Meclis Ãœyeleri ReÅŸat Latif, Eyüp Karaaslan Sezai Meriç, Salih KumaÅŸ, Ayhan Atay, Ä°hsan YazıcıoÄŸlu, Mehmet ErdoÄŸan, Hasan Pınarcık, Fevzi EkÅŸi ve Fevzi Mazlum ile Gülüç Önceki Dönem Belediye BaÅŸkanı Aydın Güngör ve AK Parti’nin Önceki Ä°lçe BaÅŸkanlarından Mustafa Demiray katıldı.

UYSAL’DAN MÃœJDE!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo