Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“KİMSENİN YANINA KAR KALMAZ”

“KİMSENİN YANINA KAR KALMAZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis ekiplerine silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Zonguldaklı polis memuru Tansu Aydın’a yapılan hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadı.

Zonguldak ve ülke halkına taziyelerini ileten ve yapılan saldırının kimsenin yanına kar kalmayacağını kaydeden Çaturoğlu, Şehit Polis memuru Aydın’a Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da başsağlığı diledi.

 

KİMSENİN YANINA KAR KALMAZ

Çaturoğlu yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis ekiplerine silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Zonguldak nüfusuna kayıtlı Polis Memurumuz Tansu Aydın’ın şehit edilmesi ile birlikte bir kez daha sarsıldık ve terörün kirli yüzünü bir kez daha gördük. 10 yıllık polis memuru olan ve 4 yıldır Diyarbakır’da görev evli ve 1 çocuk babası Tansu Aydın’ın şahadet haberini yüreklerimizi dağladı. Yapılan bu saldırılar kimsenin yanına kar kalmaz.

 

“BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Diyarbakır’da vuku bulan menfur terör saldırısını kınıyor, bu saldırıda hayatını kaybeden şehit polisimiz Zonguldak’ımızın evladı Tansu Aydın’a Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo