13 o C Kdz. Ereğli

Kibar Holding sahipleri Ereğli’ye geldi!

Karadeniz Ereğli’deki 40 yürüme engelli vatandaşa tekerlekli engelli sandalyesi hediye eden Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar’ın Eşi Semiha Kibar, gördüğü ilgi karşısında duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Gündem 6 yıl 8 ay 11 gün 3 saat 30 dakika önce 3735

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, hayırsever Semiha Kibar tarafından temin edilen engelli sandalyelerin teslim töreni gerçekleştirildi.
Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ne ait bahçede düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu ardından istiklal marşı söylendi.
Dernek Başkanı İsmail Şentürk, törende konuşmasında, kendi imkanları ile bazı engelleri aştıklarını söyledi. Ancak günlük hayatta pek çok sorunla karşılaştıklarını anlatan Şentürk, şöyle dedi:
“Önümüzdeki engelleri kaldırdık. İçinde bulunduğumuz engelle yaşamayı biliyoruz. Ama karşılaşmış olduğumuz problem ve engeller var. Onlarla ilgili sorumluluğu olan insanlar var. Bizim için otobüse binerken hayat zor. Uyurken, banyo yaparken zor. Yemek yerken zor, ulaşım zor. İstihdam ve sağlık zor. Yaşamış olduğumuz sorunları, eğer gücünüz yetiyorsa lüten kaldırın.”
Törende konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çatoroğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise engellilerin hayatlarını kolaylaştırma doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ettiler. Başkan Uysal, Kibar Holding sahibi aileyi, sonraki süreçte yeniden Ereğli’ye gelmeleri yönünde temennisini belirtti.
Gözyaşlarını tutamadı!
Semiha Kibar’a, güne ilişkin çiçek ve bir teşekkür plaketi verildi. Bazı engelli yakınları, hayırsever Kibar’ın yanına giderek, teşekkür ettiler. Bu durum karşısında duygulanan Bayan Kibar, gözyaşlarını tutamadı. Kibar, gazetecilerin ’duygulandığı hatırlatması’ üzerine konuşmasında, “duygulandım. Bu kadar genç çocukların bu halde olması beni duygulandırdı” dedi.
Tören hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından son buldu.

Kibar Holding sahipleri Ereğli’ye geldi!

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 10 saat 51 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 3 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 8 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 21 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 5 saat 42 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 23 saat 57 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
10 saat 25 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 8 saat 4 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 4 saat 13 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 9 saat 11 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !