Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KETA İLKLERE İMZA ATIYOR

KETA Ä°LKLERE Ä°MZA ATIYOR

Kariyeri başarılarla dolu Tenis Antrenörü Süleyman Soysal,KETA`da..


Ereğli'de sportif başarılar ve sosyal sorumluk projeleri ile dikkat çeken KETA, kariyeri başarılarla dolu Milli Takım düzeyinde Tenis Antrenörü Süleyman Soysal ile anlaşma sağladı.

Kdz. Ereğli'ye Tenis sporunu sevdiren Karadeniz Ereğli Tenis Akademisi (KETA) Kurucusu Caner Özçep, Tenis Antrönörü Süleyman Soysal'ın spor hayatında başarılı sporculuğunun ardından antrenörlükte de bir çok başarı elde ettiğini belirterek, "Kariyeri başarılarla dolu, Milli Takım düzeyindeki Soysal Hocamız bundan böyle Ereğli KETA'da tenis sporcuları ile birlikte çalışacak. Onunla anlaşma sağlamaktan sporcularımız adına mutluyuz. Çok yakında önemli projelerle tenis sporuna katkı vermeye devam edeceğiz. Süleyman Soysal Hocamıza aramıza hoş geldiniz diyoruz." dedi.

Süleyman Soysal Kimdir:

Tenis Sporu hayatına 1976 yılında başlayan Soysal, ilk başarısını 1978'te İstanbul şampiyonasında ikincilik elde ederek kazandı. Ardından, Balkan ve Avrupa şampiyonalarında dereceler elde etti. Almanya Kassel kulübünde oynadı ve Akdeniz Olimpiyatlarına katıldı. Dünya karmasında da raket sallayan Soysal, 17 kez A Milli takım oyunculuğu yaptı ve birçok performans ve veteran turnuvalarında Türkiye birincilik-ikincilik dereceleri elde etti.

Antrenörlük deneyimlerine Yeşilyurt Spor Kulübünde başlayan Soysal, Taç Spor Kulübü, Tan Tenis Kulübü, Çamlıca Tenis Kulübü ve İstanbul Tenis Kulüplerinde baş antrenörlük ve yöneticilik görevleri yaptı. Türkiye Şampiyonalarına ve Milli Takıma oyuncular yetiştiren Soysal, A Milli Takım Antrenörlüğü ve Büyükçekmece Belediyesi Spot Kulübü işletmeciliğini de üstlendi.

Soysal ile Kdz. Ereğli'de deneyimli ve sevilen Eğitim yöneticisi, KETA kurucusu Caner Özçep'in Kdz. Ereğli spor camiasında sinerji oluşturarak başarılı projelere imza atmaları bekleniyor.

 

 

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo