Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KEPEZ YOLU’NDA ÇALIŞMA...

KEPEZ YOLU’NDA ÇALIÅžMA...

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kepez yolunda bugün baÅŸlayan yan yol, giriÅŸ yolu ve ceplere yönelik çalışmaları yerinde inceledi.  

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu’nun da yer aldığı incelemelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan BaÅŸkan Uysal, “VatandaÅŸlarımızın talepleri doÄŸrultusunda karayolları ile süren görüşmelerimiz olumlu neticelenmiÅŸti.

Ä°lk etapta Kavaklık Mahallesi Göçmenler Mevkiinden Kepez Tepesi’ne kadar olan güzergâhtaki karayollarınca uygun görülen noktalarda yan yollarının açılması, giriÅŸ yollarının düzenlenmesi ve cep yerlerinin açılması çalışmalarına Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğümüzün ekiplerince baÅŸlandı.

Çalışmaları kısa süre içinde bitirmeyi planlıyoruz. Benzer çalışma Kışla’dan Devrek Yol ayrımına kadar olan güzergâhta da yapılacak” dedi. 

VatandaÅŸlar, yol boyunca belediye tarafından yapılan çalışmalar için BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür ederek, “BaÅŸkanım söz vermiÅŸtiniz. Sözünüzü tuttunuz.” diye konuÅŸtular.

Öte yandan çarşı merkezinde süren çalışmaları da yerinde inceleyen BaÅŸkan Uysal, çarşı esnafından da yapılan çalışmalardan dolayı teÅŸekkür aldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo