Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KEPEZ YOLUNDA FECİ KAZA !.

KEPEZ YOLUNDA FECÄ° KAZA !.

Kepez yolunda meydana gelen kazada 2`si çocuk 5 kişi yaralandı.


 

Kaza saat 17.50 sularında Kepez Mahallesi Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre Rıdvan Özcan’ın (24) kullandığı  otomobil, ilk olarak önünde Ä°lker Balaban’ın (32) kullandığı iÅŸ makinesi ardından da Ä°ÅŸ makinesinin yanında ilerleyen Birol Sarıca’nın (24) kullandığı 41 RE 263 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile Rıdvan Özcan’ın kullandığı araç hurdaya dönerken, Birol Sarıca’nın kullandığı otomobil ise takla atarak durabildi. Ä°ÅŸ makinesinde de maddi hasar meydana geldi. Bu sırada arkadan gelen 67 DS 644 plakalı motosiklet sürücüsü Yunus Emre Harbi (19) ise kazayı fark edemeyince araçlara çarpmamak için kaldırma çarparak durabildi.

Çalılık alana uçan motosiklet sürücüsü Yunus Emre Harbi ile kazada araçlarda bulunan İnci Güner (31) Arven Güner (3), Eylül Aydoğan (2) ve Sevda Aydoğan (25) yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza sebebiyle yıkılan aydınlatma direği ve hurdaya dönen araçlardan dolayı yol trafiğe kapandı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından araçların ve yıkılan direğin kaldırılması ile trafik yeniden normale döndü.

KAZA ANI GÃœVENLÄ°K KAMERALARINA YANSIDI….

DiÄŸer yandan yaÅŸanan kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Rıdvan Özcan’ın kullandığı otomobil, yolun saÄŸ ÅŸeridinden giden iÅŸ makinesine ardından da yolun sol ÅŸeridinden ilerleyen Birol Sarıca’nın aracına, son olarak da elektrik direÄŸine çarparak durabildiÄŸi görülüyor.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

KEPEZ YOLUNDA FECÄ° KAZA !.

Kepez yolunda meydana gelen kazada 2`si çocuk 5 kişi yaralandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün27
şaşkın12
gülücük7
kızgın7
hayran5
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sebahattin ozarslan

15 Kasım 2020 - 12:35

Yarali kardeslerimize gecmis olsun acele eden Ecele gider annenizi babanizi aglatmayin Elmatepeden aza

Yorum Yazın

Canlı Radyo