Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KEPEZ YOLU VE ORMANLI ; 2 KAZA 6 YARALI !

KEPEZ YOLU VE ORMANLI ; 2 KAZA 6 YARALI  !

Kepez yolunda karşı şeride geçen araç 2 otomobile çarptı. Ormanlı`da otomobil ormanlık alana uçtu


Kaza, Kepez mahallesi Profesör Muammer Aksoy caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre sürüsünün Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine giden Ö.A. idaresindeki 16 ADV 063 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi karşı şeride geçerek seyir halinde ki K.C. idaresindeki 67 ACH 892 plakalı araca, ardından F.D. nin kulandığı 67 ACM 868 plakalı araca çarparak durabildi. Kazada Ö.D.ve yolcusu S.A. çarpmanın etkisi ile yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ilk müdahalenin ardından yaralıları devlet hastanesine kaldırdı. Hastanede Ö.A. ve S.A.' nin tedavisine başlandığı hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ORMANLIK ALANA UÇTU : 4 YARALI

Kaza gece saatlerinde ilçeye bağlı Ormanlı Beldesi Sinitli Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ormanlık alana uçtu. Kazada sürücü ile birlikte otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar için haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve İtfaiye ekipleri 4 yaralıyı araçtan çıkararak ambulansa aldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavisine başlandığı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün1
kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Çetin karabulut

10 Temmuz 2022 - 18:10

Kazanin oluş şeklini balkonumuzdan görenlerden biriyim,olay direksiyon hakimiyetini kaybetme olayı değil,adam ters şeritten Zonguldak yoluna doğru gidiyordu, arkasından birileri itiyordu,muhtemelen aracın aküsü bitmişti,zaten kazadan önce bı araba zor kurtulmuştu,kaza olacağı belliydi,anliyacaginiz kazaya sebebiyet veren araç bilerek ters şeritten gitti.

Ragip kara

10 Temmuz 2022 - 16:29

Kotu kotu arabalarla hizli gidiyorlar sonucu bu oluyor. Herkes kpaasitesince araba sursun

Yorum Yazın

Canlı Radyo