13 o C Kdz. Ereğli

“Kendimiz çalıp kendimiz mi dinleyeceğiz?”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamlığınca bir süre önce hayata sokulan Halkla Buluşma ve Güvenlik Toplantısı’nın sürdürüldüğü bildirildi.

Asayiş 6 yıl 8 ay 24 gün 12 saat 43 dakika önce 886

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamlığınca bir süre önce hayata sokulan Halkla Buluşma ve Güvenlik Toplantısı’nın sürdürüldüğü bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kaymakam Nazım Madenoğlu, Müftü Mahallesi’ndeki İlçe Müftülük Konferans Salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, toplantıya katılımın az olduğunu belirterek duruma tepki gösterdi. "Böyle toplantı olmaz" diyen Kaymakam Madenoğlu, "buradaki arkadaşların çoğunluğunu kim ayarlıyor, kim teşkil ediyor? Daire amirlerimiz. Kendimiz çalıp kendimiz mi dinleyeceğiz? Vatandaş sorunlarını, taleplerini aktarma konusunda istekli değilse bizim de yapabileceğimiz bir şey olmaz. Diğer toplantılarda bu şekilde olacaksa bunu yapmanın bir anlamı olmaz" dedi.
Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire müdürleri, Müftü Mahalle Muhtarı Akın Ateş ile yaklaşık 10 vatandaş katıldı. Madenoğlu, halk toplantısını takip eden gazetecilerin de görüntü aldıktan sonra ayrılmasını istedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 15 saat 20 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 saat 32 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 13 saat 33 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 4 saat 26 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 1 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 14 saat 54 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 10 saat önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 12 saat 27 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
1 gün 23 saat 38 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 13 saat 38 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !