15 o C Kdz. Ereğli

“KENDİM İÇİN ADAYIM”

Siyaset 9 yıl 2 ay 14 gün 17 saat 36 dakika önce 1420

Haberi Paylaşın

AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Zafer Sucu, kimsenin lehine çekilmek için aday olmadığını söyledi.

Sucu, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’ın, Ereğli FM’de hazırlayıp sunduğu “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” canlı yayın programında yaptığı konuşmada, her zaman partisi ve bölge çıkarları doğrultusunda ’nefer gibi’ çalıştığını söyledi.

İlçedeki ticari durgunluğu, dönem koşullarına bağlayan Sucu, bölgenin vazgeçilmezinin ise eski hastaneler bölgesinin “Fakülteler Kampüsü olmaktan geçtiğini” savundu.

Bu konuda AK parti Milletvekili Candan ile Belediye Başkanı Uysal’ın yoğun çalışma içinde olduğunu belirten Sucu, “Devlet Hastanesi’nin Zonguldak istikametindeki Ömerli Mahallesi’ne, Adliye Binası’nın da Süleymanlar Mahallesi mevkisine taşınmasıyla merkezde ekonomik olarak durgunluk olduğu izlenimi oluştu. Elbette bunları etkisi vardır. Ancak fakülteler kampüsünün eski hastane alanına taşınması ve bu sayede o bölge ile hastane bölgesini yukarıdan çevre yolu ile bağlayarak bir daire oluşturulması bölgesel hareketlilik yaratacaktır. Yapılan çalışmaları sonuna kadar destekliyorum” dedi.

Milletvekili aday adaylığına, iyi diyalog içinde olduğu bilinen Milletvekili Candan’ın alınabileceği yönündeki soruyu da yanıtlayan Zafer Sucu, “böyle bir şeyin olması mümkün değil. Sayın Vekilimiz hizmet konusunda bölgemiz için elinden ne geliyorsa yapıyor, gece gündüz çalıştığını biliyorum. Ancak bu demokratik bir yarış. Kaldı ki Zonguldak’ta 5 milletvekili var. Ereğli neden ikinci vekilini çıkarmasın” diye konuştu.

Sucu, kendisi gibi aday adaylığı müracaatında bulunan partililerine de başarı dilerken, Ereğli için önemli projeleri olduğunu ancak, kim aday gösterilirse gösterilsin, en üst düzeyde çalışma ortaya koyacağı sözünü verdi.

Sucu’nun 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’deki “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programında yaptığı konuşmasının tamamını 21 Şubat Cumartesi saat 10..’da tekrarını dinleyebilirsiniz. Programı internet üzerinden de “ereglifm.com.tr” ve “ereglihakimiyet.com”dan da dinleyebilirsiniz.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 21 saat 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
7 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 19 saat 57 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 10 saat 50 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 15 saat 25 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 16 saat 24 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 21 saat 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 18 saat 51 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 6 saat 2 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 20 saat 2 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !