Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kenan Sofuoğlu’nun ilk işi..!

Kenan SofuoÄŸlu’nun ilk iÅŸi..!

Fransa’da sıralama turları sırasında kaza geçiren Kenan SofuoÄŸlu...


GeçirdiÄŸi kazanın ardından ayaÄŸa kalkan Milli motosikletçi Kenan SofuoÄŸlu, yürümesine yardımcı olan Walker (Yürüteç) ile ilk olarak Düzce’nin Cumayeri ilçesinde yapımı devam eden yarış pistini inceledi. 
Edinilen bilgiye göre, Fransa’da sıralama turları sırasında kaza geçirerek ağır yaralanan ve ambulans uçakla Türkiye’ye getirilen Dünya Åžampiyonu milli motosikletçi Kenan SofuoÄŸlu Marmara Ãœniversitesin Pendik EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından ayaÄŸa kalktı. Yürüteç yardımı ile yürümeye baÅŸlayan Kenan SofuoÄŸlu, Düzce’nin Cumayeri ilçesinde yapımı devam eden yarış pistinde Düzce Belediye BaÅŸkanı Dursun Ay, Cumayeri Belediye BaÅŸkanı Recep Tuna ile birlikte incelemelerde bulundu. 
Burada açıklamalarda bulunan Sofuoğlu, şöyle dedi:
“Öncelikle halime şükrediyorum. Bugün ayakta olabilmek çok güzel. Ä°lk hastaneye geldiÄŸimde doktorlar 8 hafta yatacak demiÅŸlerdi. Bir hafta sonra hastaneden çıktık. Hastaneden çıktığım ilk gün evime deÄŸil Cumayeri’nde piste geldim. Geldim gördüm çok güzel geliÅŸmeler olmuÅŸ. Ağır bir yükün altına girdiÄŸimiz bu projede destek veren herkese teÅŸekkür ediyorum. Hastanede kaldığım bir hafta boyunca hep bu pisti sordum. Pistin durumu ne alt yapı devam ediyor mu? Sabırsızla burayı görmek istiyordum. Geldim burayı inceledim. Sonra eve geçtim. Yapılan bu proje nesiller boyu anılacak, güzel bir yatırım.”
Kenan SofuoÄŸlu pist hakkında da bilgiler almasının ardından ayrıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo