Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kemerder Faaliyetlerini Sürdürüyor...

Kemerder Faaliyetlerini Sürdürüyor...

Kdz. EreÄŸli Kırmacı (Kemer) Mahallesi’nde kurulan, Kemerliler Dayanışma DerneÄŸi (KEMERDER) faaliyetlerini sürdürüyor. Dernek bünyesinde Ä°lçe Müftülüğü ile birlikte düzenlenen Kur’an Kursunda 35 bayan eÄŸitim alıyor.

2014 yılı Eylül ayında kurulan ve kuruluÅŸundan bugüne birçok faaliyete imza atan KEMERDER, mahalle sakinlerinin isteÄŸi üzerine Milli EÄŸitim Müdürlüğü onayı ve Ä°lçe Müftülüğünün de destekleriyle Kur’an Kursu eÄŸitimi baÅŸlattı.

Dernek BaÅŸkanı Alper Hasçelik ve yönetim kurulu üyeleri sabah ve öğlen olmak üzere 2 grup halinde 35 kursiyerin katılımı ile gerçekleÅŸen ve Nisan ayı sonuna kadar sürecek Kur’an kursunu ziyaret etti.

KuruluÅŸlarından bu güne Kırmacı Mahallesi’ni daha yaÅŸanabilir hale getirebilmek için çaba gösterdiklerini belirten Hasçelik “ Bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza attık, mahallemizin sorunlarını yetkililere ulaÅŸtırıp ve çözümüne katkı saÄŸlama çabamız sürüyor. Son olarak mahalle sakinlerimizin istekleri doÄŸrultusunda Kuran kursu faaliyetimiz sürmekte. ArkadaÅŸlarımızla birlikte daha güzel çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Bu konuda Milli EÄŸitim Müdürlüğümüz ve Ä°lçe Müftülüğümüze teÅŸekkür ediyoruz.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo