13 o C Kdz. Ereğli

KELEŞ’TEN ‘SPOR’ AÇIKLAMALARI

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, ilçenin, spor müsabakalarının oynanabileceği şehir merkezine yakın bir noktada stadyuma ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Spor 5 yıl 7 ay 17 gün 11 saat 15 dakika önce 518

Haberi Paylaşın

Bölgeye yayın yapan Ereğli FM’de “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programında Gazeteci Fikri Kapan’a açıklamada bulunan Keleş, Karadeniz Ereğli’nin spor ve sanatsal alanlarda pek çok eksiğinin olduğunu söyledi.
Bunların başında ise donanımlı bir stat olmayışının geldiğini öne süren Keleş, şu ifadeleri kullandı:

“Gün gelir evine gidemezsin”
“Kulüp başkanlığı yaptım ve bunu çok severek yaptım. Çok yaklaşmamıza rağmen Allah bize 3. Lig’e çıkmamızı nasip etmedi.
Karadeniz Ereğli Belediyesporda işler iyi gözüküyor. Yani 10 bin kişiye oynamak her babayiğidin harcı değildir. Maliyetli bir bütçe kuruyor ve bunu tamamlıyorsunuz. Eksik kalırsa cebinizden verirsiniz. Kaynak yaratmaya çalışıyorsunuz. Gün gelir evine gidemezsin. Çocuğun, oradaki 18-20 kişi olur. Evdeki torunu unutursun.

“Ereğli batının Hakkari’si”
Şehrimizin hala hak ettiği, spor müsabakalarının gerçekleşeceği stadı yok. Ereğli yoklar şehridir. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde, ‘Ereğli batının Hakkari’si’ demiştim. Bugün, yine aynı lafımdayım. Senin stadın yok, kültür merkezin yok, o yok bu yok! Ama stat da çok önemli bir meseledir. Ereğli, şehrin Ziraat Türkiye Kupası ile gerçek manada tanıtımının yapıldığı bir organizasyona ev sahipliği yapan bir yer. Maça gittiğinde Beyçayır Stadı’nda (Şehit Vefa Kara Kurdu Stadı), kafanı bir sağa bir sola çeviriyorsun sahayı göremiyorsun çünkü orada direk burada direk var.

“İnsanlara yazık”
Bu sorunun da bir ön önce çözülmesi lazım. Ereğli’nin, spor müsabakaları oynayabileceği, şehir merkezine yakın ki Erdemir sahası buna en güzel örnektir. Oradaki tribün düzenlemelerini yapıp, onların da şehre bir adım yaklaşmaları lazımdır. Çünkü bu takım 3. Lig’e çıktığında bu maçlar Beyçayır’da oynanmaz. İnsanlara da yazık.

Ziraat Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası’nda güzel maçlar oluyor. İlk oynanan Çankırı maçına geldim, güzel maçtı. Bugün oynanacak Gebze maçının da güzel ve kaliteli geçeceğini düşünüyorum. Takımımızın bir üst kademeye çıkması arzumuzdur. Bununla ilgili olarak belki para veremeyebiliriz ama biz üzerimize düşeni yaptık.”

KELEŞ’TEN ‘SPOR’ AÇIKLAMALARI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 14 saat 54 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 16 saat 6 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 10 saat 11 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 7 saat 24 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 9 saat 45 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
14 saat 28 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 12 saat 7 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 8 saat 16 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 13 saat 14 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !