Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KELEŞâ€™TEN ‘SPOR’ AÇIKLAMALARI

KELEŞ’TEN ‘SPOR’ AÇIKLAMALARI

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, ilçenin, spor müsabakalarının oynanabileceği şehir merkezine yakın bir noktada stadyuma ihtiyacı olduğunu bildirdi.


Bölgeye yayın yapan EreÄŸli FM’de “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programında Gazeteci Fikri Kapan’a açıklamada bulunan KeleÅŸ, Karadeniz EreÄŸli’nin spor ve sanatsal alanlarda pek çok eksiÄŸinin olduÄŸunu söyledi.
Bunların başında ise donanımlı bir stat olmayışının geldiğini öne süren Keleş, şu ifadeleri kullandı:

“Gün gelir evine gidemezsin”
“Kulüp baÅŸkanlığı yaptım ve bunu çok severek yaptım. Çok yaklaÅŸmamıza raÄŸmen Allah bize 3. Lig’e çıkmamızı nasip etmedi.
Karadeniz Ereğli Belediyesporda işler iyi gözüküyor. Yani 10 bin kişiye oynamak her babayiğidin harcı değildir. Maliyetli bir bütçe kuruyor ve bunu tamamlıyorsunuz. Eksik kalırsa cebinizden verirsiniz. Kaynak yaratmaya çalışıyorsunuz. Gün gelir evine gidemezsin. Çocuğun, oradaki 18-20 kişi olur. Evdeki torunu unutursun.

“EreÄŸli batının Hakkari’si”
Åžehrimizin hala hak ettiÄŸi, spor müsabakalarının gerçekleÅŸeceÄŸi stadı yok. EreÄŸli yoklar ÅŸehridir. Belediye baÅŸkanlığı yaptığım dönemde, ‘EreÄŸli batının Hakkari’si’ demiÅŸtim. Bugün, yine aynı lafımdayım. Senin stadın yok, kültür merkezin yok, o yok bu yok! Ama stat da çok önemli bir meseledir. EreÄŸli, ÅŸehrin Ziraat Türkiye Kupası ile gerçek manada tanıtımının yapıldığı bir organizasyona ev sahipliÄŸi yapan bir yer. Maça gittiÄŸinde Beyçayır Stadı’nda (Åžehit Vefa Kara Kurdu Stadı), kafanı bir saÄŸa bir sola çeviriyorsun sahayı göremiyorsun çünkü orada direk burada direk var.

“Ä°nsanlara yazık”
Bu sorunun da bir ön önce çözülmesi lazım. EreÄŸli’nin, spor müsabakaları oynayabileceÄŸi, ÅŸehir merkezine yakın ki Erdemir sahası buna en güzel örnektir. Oradaki tribün düzenlemelerini yapıp, onların da ÅŸehre bir adım yaklaÅŸmaları lazımdır. Çünkü bu takım 3. Lig’e çıktığında bu maçlar Beyçayır’da oynanmaz. Ä°nsanlara da yazık.

Ziraat Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası’nda güzel maçlar oluyor. Ä°lk oynanan Çankırı maçına geldim, güzel maçtı. Bugün oynanacak Gebze maçının da güzel ve kaliteli geçeceÄŸini düşünüyorum. Takımımızın bir üst kademeye çıkması arzumuzdur. Bununla ilgili olarak belki para veremeyebiliriz ama biz üzerimize düşeni yaptık.” 

 

KELEŞ’TEN ‘SPOR’ AÇIKLAMALARI

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, ilçenin, spor müsabakalarının oynanabileceği şehir merkezine yakın bir noktada stadyuma ihtiyacı olduğunu bildirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo