13 o C Kdz. Ereğli

Keleş resmen açıkladı: Bende varım

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Kasım’da yapılması öngörülen Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Organ Seçimlerine adaylığını açıklayan Keleşsan Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, “Gelenekten geleceğe Büyük Ereğli” sloganı ile yola çıktıklarını bildirdi.

Gündem 6 yıl 8 ay 5 gün 13 saat 56 dakika önce 1004

Haberi Paylaşın

Keleş, yol arkadaşları ile birlikte Keleşler Otel’de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, seçimleri kazanmaları durumunda ilçeyi, Batı Karadeniz’in bölgesel gücü haline getirmek istediklerini söyledi.
Şehirdeki yatırımcı işadamları olarak, ilçenin varlıklarına sahip çıkacaklarını öre süren Keleş, “gelecek nesiller için daha güçlü bir Ereğli’yi hedeflemek zorundayız. Ereğili’nin bu hedeflerine doğru yol alabilmesi ancak hep birlikte atacağımız adımlara bağlıdır. ’Gelenekten geleceğe büyük Ereğli’ olarak belirlediğimiz sloganın önemli bir anlamı var. Bu slogan, geçmişte bu şehre yatırım yapmış, bugün yatırım yapan ve gelecekte yatırım yapmayı planlayan herkesi kucaklayan yönetim anlayışımızı ifade etmektedir” diye konuştu.
Keleş, hazırladıkları proje ve yönetim stratejilerini, ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Erdem, Keleş ile birlikte!
Arslan Keleş’e destek veren sürpriz isimlerden 2013 yılı ETSO seçimlerinde rakibi İrfan Erdem de, toplantıda Keleş’ten önce yaptığı konuşmada, mevcut ETSO yönetimi tenkit etmek istemediğini ancak onları başarılı bulmadığını söyledi. İlçenin kaybedeceği hiçbir yılı olmadığını dile getiren Erdem, “kimseyi tenkit etmek istemiyorum. Arkadaşların kapasitesi bu olabilir. Bu kapasiteyi fazla zorlamadıkları için Ereğli bir yere gidemedi. Şimdi Ereğli’ni bundan sonraki 5 yılını çaldırmak istemiyorsanız bu yönetimi değiştirmek zorundasınız” dedi.

Erdem: Şahısların Ereğlisi olmaz, Ereğlililerin Ereğlisi olur
Oda’da hiçbir göreve talip olmadığını anlatan Erdem, şu sözlerle konuştu:
“Ben İrfan Erdem olarak aday değilim. Geçen seçimde de aday değildim kimseyi inandıramadım. Genç, yeni nesilleri getirmek lazım. Biz vizyonumuzu tamamladık. Yaşımız artık bu gibi sivil toplum örgütlerinde başkanlık yapmaya müsait değil.
Şahısların Ereğlisi olmaz, Ereğlililerin Ereğlisi olur. İnsan nerede karnını doyuruyorsa nerede ekmek parasını kazanıyorsa vatanı orasıdır. Ben hayatım botunca ne kazandıysam Ereğli’ye harcadım. Vizyonunuz olması lazım. Ereğli’yi vilayet yapmamız lazım. Bunun içinde sizin içinizden genç arkadaşların buralarda görev almaları lazım.”

Öte yandan, salonda bulunan Arslan Keleş ile birlikte yol alacaklar arasında ise siyasi yapısı MHP’ye dayanan işadamları dikkat çekti. O isimlerden eski Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir en dikkat çekeniydi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 18 saat 59 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
10 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 14 saat 16 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 13 saat 50 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 11 saat 29 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 8 saat 5 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 18 saat 33 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
12 saat 40 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 12 saat 21 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !