15 o C Kdz. Ereğli

Keleş, ekonominin kalbi ‘kooperatife’ gitti!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) yönetimine aday olan işadamı Arslan Keleş, ütopik yaklaşımlarla olmayacak vaatlerde bulunmayacaklarını bildirdi.

Ekonomi 6 yıl 7 ay 11 gün 19 saat 23 dakika önce 989

Haberi Paylaşın

Seçim takvimi olarak 22 Ekim olarak belirlenen ETSO Organ Seçimleri öncesi, yönetim adaylarından Keleş ve ekibi, Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan kooperatif başkanı Hikmet Tezel, ilçe ekonomisi olarak yapılması gereken çok şeyleri olduğunu söyledi. Örnekte veren Tezel, “örneğin Karadeniz en büyük limanı olduğu Ereğli, çevre illerden yeterince deniz ticareti yapamıyor. Aynı zamanda Erdemir ile (Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları) hem kent ekonomisi hem Erdemir’in ticari kazançlarını karşılıklı menfaatleri dahilinde ticari ilişkilerimizin yeterince iyi olmadığına inanıyorum. Bu uğurda yola çıktınız, başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

Keleş: İşimiz Ereğli’yi büyütmek
Arslan Keleş ise Ereğli TSO’nun uzun yıllardır aynı zihniyetle yönetildiğini öne sürerek şu sözlerle konuştu:
“Yolunda gitmediğini düşündüğümüz yaklaşık 20 yıldır aynı zihniyetle yönetilen Ticaret ve Sanayi Odası’na arkadaşlarımızla birlikte aday olduk. Amacımız Ereğli’de birlik nelerin değişeceğini göstermek, birlikte çalışma prensibini ortaya koyarak somut kazanımlar elde etme yönünde çalışmalarda bulunmaktır. Ütopik yaklaşımlarda bulunarak olmayacak vaatlerde bulunmak değildir işimiz. İşimiz Ereğli’yi büyütmek, bir değişimin başlangıcına her kesin şahitlik edebileceği bil dönemi açmaktır. Hep birlikte bu şehri büyütebilirsek, yeni istihdam alanları yaratabilirsek, yeni yatırımcılar getirebilirsek kendimizi başarılı olmuş kabul edeceğiz. İlçedeki öğrenci sayısını 4 binlerden 20 binlere çıkarabilirsek kendimizi başarılı olmuş kabul edeceğiz.”

Keleş, ekonominin kalbi ‘kooperatife’ gitti!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 22 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
8 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 20 saat 18 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 11 saat 11 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 16 saat 45 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 15 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 21 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 19 saat 12 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 6 saat 23 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 20 saat 23 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !