Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KELEŞ DEĞERLENDİRDİ !

KELEÅž DEÄžERLENDÄ°RDÄ° !

TSO seçimlerini farklı kazanan Arslan Keleş ilk açıklamasını yaptı.


Seçimden 7-0’lık zaferle çıkan Arslan KeleÅŸ, yaptığı ilk deÄŸerlendirmede, “Seçim öncesinde bazı gerginlikler olmuÅŸ olabilir ama bunların hepsi geride kaldı. TSO seçmeni iradesini ortaya koydu ve bu da 7-0 bir sonuçla, bizim birlikte çalıştığımız 20 meclis üyesinin seçilmesiyle sonuçlandı. Ä°nÅŸallah EreÄŸli için bundan sonrası hayırlı olur.”dedi.

“Bizim amacımız kimseye hesap sormak deÄŸil. Sonuçta kazanan EreÄŸli oldu. Biz, bize oy veren-vermeyen herkesin TSO’suyuz. Herkesin baÅŸkanıyız, herkesin yönetim kuruluyuz. Herkese eÅŸit mesafedeyiz. Bizim için kimseyi ayrıştıracak, ötekileÅŸtirecek bir durum söz konusu deÄŸil.”diyen KeleÅŸ, Bir grubu kaybetsek üzülürdüm. Bütün arkadaÅŸlarım öyle cansiperane çalıştılar ki. Her akÅŸam ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Bu ÅŸunu da gösteriyor: iyi bir ekip kurmuÅŸ, iyi yol arkadaÅŸlarıyla yola çıkmışız. Bu bir iki kiÅŸinin baÅŸarısı deÄŸil. Total bir baÅŸarı. Bu yüzden en çok teÅŸekkürü birlikte çalıştığım arkadaÅŸlarım hak ediyor.” ifadelerini de kullandığı deÄŸerlendirmesini şöyle noktaladı.

“Demek doÄŸru iÅŸler yapmışız, insanlara dokunmuÅŸuz. Söylediklerimiz daha inandırıcı gelmiÅŸ ki biz yapamayacağımız hiçbir ÅŸeyin taahhüdünü vermedik.Pazartesi gününden itibaren Ã§ok kısa sürede yeni TSO yönetim kurulunu teÅŸkil eder, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo