13 o C Kdz. Ereğli

KELEŞ, BOZKUŞ’U ZİYARET ETTİ

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, “Ereğli Belediyespor hepimizindir ve takıma büyük emekler harcanıp büyük gayretler gösteriliyor. İnşallah kulüp hak ettiği yere gelecektir” dedi.

Arşiv 5 yıl 11 ay 24 gün 14 saat 41 dakika önce 1602

Haberi Paylaşın

Bozkuşlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda AK Parti Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş’u ziyaret eden Keleş, ziyarette yaptığı konuşmada, Bozkuş’la ilçe gündemine ilişkin konularda fikir paylaşımında bulunduklarını söyledi. Bölgesel Amatör Lig takımı Karadeniz Ereğli Beledispor ile ilgili de iyi dileklerini aktaran Keleş, şu ifadeleri kullandı:

“BU SENE İNŞALLAH…”
“Halil Bey ile daha önceden birlikte Ereğli Belediye Meclisi’nde çalışmıştık. Bugün de meslektaşım Engin Aygün ile birlikte kendisini ziyaret ettik. Gündeme dair konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.
Halil Bozkuş, aynı zamanda spor kulübümüzün de (Karadeniz Ereğli Belediyespor) başkanıdır. Kendisine, çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz. Ereğli Belediyespor hepimizindir ve takıma büyük emekler harcanıp büyük gayretler gösteriliyor. Büyük paralar da harcanıyor. Kulüp inşallah hak ettiği yere gelecektir.
Ereğli’nin beklemiş olduğu nokta, takımın profesyonel ligde olmasıdır. Takımımız, yaklaşık 16 yıldır amatör kümede oynuyor. Bu sene inşallah hedefe ulaşacağız.”
İşadamı Halil Bozkuş ise ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirttiği Keleş’e, TSO çalışmalarında başarılar diledi. Bozkuş, çıkılan yolda birlikte yürüyeceklerini kaydetti. Öte yandan, ziyarete İşadamı Engin Aygün’de katıldı.

KELEŞ, BOZKUŞ’U ZİYARET ETTİ

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 20 saat 23 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
6 saat 35 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 18 saat 36 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 9 saat 29 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 14 saat 4 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 15 saat 3 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 19 saat 57 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 17 saat 30 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 4 saat 41 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 18 saat 41 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !