Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kdz.Ereğli’de Kibariye Şov..

Kdz.EreÄŸli’de Kibariye Åžov..

- Kibariye, Kdz.EreÄŸli’leri coÅŸturdu.


Osmanlı ÇileÄŸi Kültür Sanat ve Spor ÅŸenliklerinin son gününde sahne alan Kibariye, Kdz.EreÄŸli’leri coÅŸturdu.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi tarafından düzenlenen Osmanlı ÇileÄŸi Kültür, Sanat ve Spor Åženlikleri ünlü sanatçı Kibariye’nin konseriyle sona erdi.

Åženliklerin son gününde, Kibariye ÅŸov yaÅŸandı. Erdemir ofis yoluna kurulan ana sahnede binlerce EreÄŸli’nin karşısına çıkan Kibariye söylediÄŸi birbirinden güzel hareketli ÅŸarkılarla vatandaÅŸları coÅŸturdu.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kibariye, gördüğü ilgi karşısında duygulanırken, ÅŸarkılarıyla Kdz.EreÄŸli’lere unutulmaz bir gece yaÅŸattı.

BAÅžKAN UYSAL’DAN TEÅžEKKÃœR

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kibariye konserinde sahneye çıkarak sanatçıya teÅŸekkür etti ve Kdz.EreÄŸli’ye özgü çeÅŸitli hediyeler ile Osmanlı ÇileÄŸi takdim etti.

3 gün süreyle gerçeklyeÅŸen ÅŸenliklere katılımları nedeniyle vatandaÅŸlara teÅŸekkür eden BaÅŸkan Hüseyin Uysal; “Hakiki manada insan olmanın yolu, aÅŸktan geçer. Hakiki manada sanatçı olmanın yoluda samimiyetten, sıcaklıktan, geçer. Tarif etmeye gerek yok, iÅŸte en güzel örneÄŸi Kibariye yi sizlere getirdik. Göreve geldik sellerle uÄŸraÅŸtık, ardından somada maden ÅŸehitlerimiz oldu, onun arkasından ÅŸehitlerimiz oldu, onun arkasından halk oylamaları ve 2 genel seçim yaÅŸadık. Onun için ÅŸenliklerimizde müzik ve konserler kısmını iptal etmek zorunda kaldık. Talih de zamanda yanımda olmadı. En kötüsü de 15 Temmuz kanlı darbe giriÅŸimini yaÅŸadık. Onları siz gençlerimiz, siz halkımız tankın, topun, tüfeÄŸin, kurÅŸunların önüne yatarak önlediniz, Allah sizlerden razı olsun. Zor zaman yaÅŸadık ama buna raÄŸmen altından kalktık, hizmetlerimiz devam etti. Ve bu yıl ÅŸenliklerimizde konserlerimizi de yaptık. Åžimdi sizlere söz veriyorum, gözyaşınızla yüzünüzü sildirmeyeceÄŸim, o gözyaÅŸlarını ben sileceÄŸim.

Bundan sonra sık sık bir araya geleceÄŸiz. Bizler aynı bedenin organlarıyız, aynı elin parmaklarıyız, bizler aynı atanın torunlarıyız, bizler acı günde, kötü günde, güzel günde de bir ve beraberiz. KardeÅŸiz, bunu unutmayın yeter. Biz ayrımcılığın her türlüsüne karşıyız. Bundan sonra da etkinliklerimiz artarak devam edecek. 3 gün boyunca ÅŸenliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan siz güzel ÅŸehrimin güzel insanlarına ve tüm misafirlerimize teÅŸekkür ediyorum” dedi.

Kibariye konseri sırasında Fenerbahçe’nin Basketbolda Avrupa ÅŸampiyonluÄŸuda ilan edilerek büyük coÅŸku yaÅŸandı. Osmanlı ÇileÄŸi Kültür, Sanat ve Spor Åženlikleri, Kibariye konserinin ardından havai fiÅŸek gösterileriyle sona erdi.

Kdz.EreÄŸli’de Kibariye Åžov..

- Kibariye, Kdz.EreÄŸli’leri coÅŸturdu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo