Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ’DE BİNLER, ALANLARDAN AYRILMIYOR..

KDZ.EREÄžLÄ°’DE BÄ°NLER, ALANLARDAN AYRILMIYOR..

Kdz.EreÄŸli’de binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleÅŸtirilen demokrasi nöbetinin 12. gecesinde Düzce Belediyesi Mehteran Takımı konser verdi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın 5 siyasi partinin ilçe baÅŸkanıyla bir araya gelerek 16 Temmuz tarihinden itibaren baÅŸlattığı demokrasi nöbeti, binlerce halkın katılımıyla sürüyor.

Atatürk Anıtı önünde sabahın ilk ışıklarına kadar süren demokrasi nöbetinin 12.gecesinde, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın daveti üzerine Düzce Belediyesi Mehteran takımı bir saati aÅŸan  konser verdi.

Mehteran takımının marşlarıyla coşan demokrasi nöbetçileri, darbeye karşı sloganlar atıp, Türk Bayraklarıyla alanı görsel bir şölene dönüştürdü.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN DESTEK..

12.gece nöbetine Kdz.EreÄŸli Taraftarlar DerneÄŸi de destek verdi. Nöbet alanına ’Ezan susmaz, bayrak inmez’ sloganlarıyla giren Fenerbahçeli taraftarlar adına açıklamada bulunan Dernek BaÅŸkanı Serdar Özbek; “3 Temmuz sürecinde Fenerbahçeyi ele geçirmeye çalışan FETÖ’cü teröristler, 15 Temmuz da ülkemizde darbe giriÅŸiminde bulunmuÅŸlardır. Bu süreçte Fenerbahçeli taraftarlar olarak devletimizin, CumhurbaÅŸkanımızın ve hükümetin yanındayız” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ise yaptığı konuÅŸmada, Mehteran Takımını EreÄŸli’deki demokrasi nöbetine gönderen Düzce Belediye BaÅŸkanı Mehmet KeleÅŸ’e ve alandaki nöbete destek olan Fenerbahçe Taraftar DerneÄŸine teÅŸekkür etti. Uysal, ’Güzel ÅŸehrimin güzel insanlarıyla, demokrasi nöbetimizi sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüreceÄŸiz’ dedi.

Din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından demokrasi ÅŸehitleri için dualar edildi.

Demokrasi nöbetinin 12.gecesine Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, AK Parti’li belediye ve il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

KDZ.EREÄžLÄ°’DE BÄ°NLER, ALANLARDAN AYRILMIYOR..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo