Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kdz.Ereğli TSO Yönetimi TOBB Genel Kurulunda

Kdz.Ereğli TSO Yönetimi TOBB Genel Kurulunda

- Kdz.Ereğli TSO Yönetimi TOBB Genel Kurulunda


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi 23-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleÅŸen 73. Genel Kurulu’na katılmak için Ankara’ya gitti.

TSO Başkanı Yaşar Tetiker genel kurul sırasında Başbakan Binali Yıldırım ile görüşme yaptı.
TOBB 73. Genel Kurulu, 23-24 Mayıs tarihlerinde Ankara’da toplandı. 81 vilayetten TOBB delegelerinin BaÅŸkan Rifat HisarcıklıoÄŸlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle baÅŸlayan Genel Kurul, öğleden sonra TOBB delegeliÄŸinde 10 yılı dolduran üyelere BaÅŸbakan Binali Yıldırım, ilgili bakanlar, ana muhalefet Partisi ve muhalefet partisi lider ve temsilcilerinin katılımıyla Hizmet Åžeref Belgesi ve Plaket Töreni ile devam etti.


TOBB’un Ankara’da yapılan genel kuruluna Kdz. EreÄŸli’den, Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, BaÅŸkanvekili Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Ãœyeleri Mehmet Çivici, Mehmet Remzi Alim, Abdurrahman Çınar ve Kdz. EreÄŸli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar katıldı.
Kdz. EreÄŸli TSO BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker genel kurulan gelen BaÅŸbakan Binali Yıldırım ile kısa bir görüşme gerçekleÅŸtirdi. Tetiker, BaÅŸbakan Yıldırım’a genel sıkıntılardan bahsederek, kendisinden görüşme talebinde bulundu. Mali genel kurulun sakin bir havada ve güzel geçtiÄŸini anlatan Tetiker, Türkiye’nin 81 vilayetinden ticaret ve sanayi odalarının baÅŸkan ve yöneticileri ile birlikte kendilerinin genel kurula katıldıklarını vurguladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo