Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR:1 - LEVENTSPOR: 3

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR:1 - LEVENTSPOR: 3

BAL Ligi’nde mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor sahasında konuk ettiği İstanbul temsilcisi Leventspor’a 3-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. 1-0’lık üstünlüğünü koruyamayarak sahadan mağlup ayrılan ve 12 puanda kalarak liderliği 13’er puanı bulunan Vefa ve Halide Edip Adıvar’a kaptıran eflatun beyazlılar,3.haftanın erteleme maçında Çarşamba günü sahasında Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek.

Geçen hafta İstanbul deplasmanında Paşabahçe’ye karşı aldığı 2-0’lık galibiyetle liderliğe yükselen Kdz. Ereğli Belediyespor, 22. dakikada Mahmut Bektaş’ın golü ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

İlk yarısı 1-1 biten karşılaşama da 67.dakikada 2-1 geriye düşen eflatun beyazlıların bu dakikadan sonraki çabası beraberlik golü getirmedi. Son bölümlerde tüm hatları ile rakip kaleye yüklenen ve savunma güvenliğini bırakan eflatun beyazlılar 89.dakikada kalesinde bir gol daha görerek sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Grupta maçlarını kazanan Vefaspor ve Halide Edip Adıvar 13’er puanla zirve ortağı olurken 12 puanda kalan temsilcimiz haftayı 3.sırada tamamladı. Ereğli Belediyespor 18 Kasım Çarşamba günü saat 13.30’da sahasında 3.haftanın erteleme maçında Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek.

KIZLAR KİREÇBURNU’NA KAYBETTİ

Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden sezonun ilk haftasında geçen sezonun şampiyonu Konak Belediyespor’a 5-3 mağlup olan Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol takımı 2.haftada sahasında konuk ettiği İstanbul temsilcisi Kireçburnu’na 1-0 mağlup olarak haftayı yenilgi ile kapattı.                      

Ereğli Belediyespor gelecek hafta Eskişehirspor’a konuk olacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo