Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR: 4 SERDİVANSPOR:2

KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR: 4 SERDÄ°VANSPOR:2

2016-2017 sezonundan BAL Ligi 11. Grup’ta mücadele edecek olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor, yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Sakarya’nın BAL Ligi temsilcilerinden Serdivanspor’u 4-2 maÄŸlup etti.

Sahaya Safa Sakıpcan Erdal, Ãœmit DaÅŸcı, Ozan Aydın, Turgut Rençber, Berkan  KahvecioÄŸlu,  Ahmet Olgun, Eray Özer, OÄŸuz Yalçın, Merih Can Gök, Murat Turan, Furkan ÇırakoÄŸlu 11’i ile çıkan,  6 ve 24.dakikalarda Merih Can Gök’ün golleri ile bir anda 2-0 öne geçen eflatun beyazlılar, bu üstünlüğünü ilk yarının sonuna da taşıdı.

Ä°kinci yarının 9, maçın 54.dakikasında kazanılan penaltıyı Ãœmit DaÅŸcı ile gole çevirerek farkı 3’e çıkaran Kdz.EreÄŸli Belediyespor’da Antrenör Ä°smail Yalçın, bu dakikadan sonra tüm oyuncularına ÅŸans verdi.

Sakarya temsilcisi 60 ve 71.dakikalarda bulduÄŸu gollerle farkı 1’e indirse de, Furkan Narin 90+1. dakikada skoru belirleyen golü attı. (4-2)

Yarını ( Pazar) dinlenerek geçirecek Kdz.EreÄŸli  Belediyespor, hazırlıklarına Pazartesi günü yapacağı sabah idmanı ile devam edecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo