Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA..

 BELEDÄ°YEDE BAYRAMLAÅžMA..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediyede düzenlenen bayramlaşma programında, belediye çalışanları, STK temsilcileri ve misafirleriyle bayramlaştı.

Kdz.EreÄŸli Belediyesinde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaÅŸma töreni Bayramın 1. Gününde BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın makamında gerçekleÅŸti.

Başkan Uysal, belediyede çalışan personel, birim müdürleri, ilçedeki STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve misafirleriyle tek tek bayramlaştı.

Belediye BaÅŸkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduÄŸu bayramlaÅŸma töreninde, BaÅŸkan Hüseyin Uysal katılımcıların bayramını kutlayarak; “Biz bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Kdz.EreÄŸli’nin hak ettiÄŸi hizmetleri yerine getirmek için mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceÄŸiz. Katılımlarınızdan dolayı teÅŸekkür ediyorum. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutluyorum” dedi.

BaÅŸkan Uysal, gün içerisinde AKM’de düzenlenen protokol bayramlaÅŸmasına da katılırken, ilçe protokolü ile birlikte Kız YetiÅŸtirme Yurdu ve Huzurevini ziyaret etti.

BELEDÄ°YEDE BAYRAMLAÅžMA..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo