Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

KUTLU DOÄžUM HAFTASI ETKÄ°NLÄ°KLERÄ°

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in  ’Kutlu DoÄŸum Haftası’ nedeniyle Kdz. EreÄŸli Müftülüğü ve Kdz. EreÄŸli Belediyesi organizasyonuyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinliklerin gündüz bölümünde Abdi Ä°pekçi Sergi Salonu’nda vatandaÅŸlara gül suyu, hurma, etli pilav ve ayran ikramında bulunulurken, akÅŸamda anfi tiyatroda Mevlid-i Åžerif ve Tasavvuf MüziÄŸi Programı gerçekleÅŸtirildi.  

Programa; Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, eşi Sevim Uysal, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve bazı Belediye Meclis Üyeleri, Ereğlili hayırsever iş kadını Zuhal Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Peygamber Efendimizin hayatının tüm insanlığa örnek olması gerektiğini ifade eden Başkan Uysal konuşmasında sevginin önemine değinerek, birliktelik, hoşgörü ve saygıya vurgu yaptı. Kin ve nefret gibi kötü özelliklerin insanların yaşamlarını alt üst ettiğini anlatan Başkan Uysal, vatandaşlara da kırmızı karanfil dağıttı.

Söylenen ilahiler sonrası Müftü Albayrak’ın yaptırdığı duanın ardından ilahi söyleyen Müftülük korosuna, BaÅŸkan Uysal tarafından çeÅŸitli hediyeler verildi. Belediye Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü çalışanları da programa katılanlara lokum ikramında bulunurken, Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitap dağıttı.

Program sonunda vatandaÅŸlara etli pilav ve ayran ikramı dağıtımına BaÅŸkan Uysal ve Milletvekili Adayı ÇaturoÄŸlu’da katıldı.

Öte yandan Kutlu DoÄŸum Haftası süresinde belediyenin her gün Abdi Ä°pekçi Sergi Salonu önünde 500 kiÅŸiye ikramda bulunacağı belirtildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo