13 o C Kdz. Ereğli

GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARINI DAĞITTI

Gündem 9 yıl 1 ay 3 gün 5 saat 17 dakika önce 1495

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak dördüncüsü düzenlenen ’Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini’ tamamlayan 53 kursiyere 24/03/2015 sayılı günü Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Düzenlenen sertifika Törenine Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETiKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan YALÇIN, Zonguldak KOSGEB İl Müdürü Yaşar Yıldırım Kosgeb Uzmanları ve Eğitimini tamamlamış olan kursiyerler katıldı.

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar TETİKER’in yaptığı konuşmada, Kdz Ereğli ve Ticaret ve Sanayi Odasının 2015 yılında Akredite Odalar arasına girdiğini, bu kapsamda üyelerimizden gelen talepler üzerine Girişimcilik kursunun açıldığını, Girişimcilerin ekonominin temel taşları olduğunu, önemli olanın ortaklık kültürünün geliştirilerek iş hacminin artırılabilmesi olduğunu belirtti ve tüm kursiyerlere başarılar diledi.

Kosgeb Müdürü yapmış olduğu konuşmasın da ; Şu ana kadar Kdz Ereğli Tso ile birçok kurs açtıklarını, Zonguldak bölgesinde 3000’e yakın kursiyer yetiştirildiğini ve sertifika alan yaklaşık 300’e yakın kursiyerin işletme kurduğunu, Sertifika alan kursiyerlere 30.000tl’ye kadar hibe , 70.000 tl’ye kadar da kredi imkanın sağlanabileceğini belirterek sertifikaların tüm kursiyerlere iş hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından sertifikalar kursiyerlere teslim edilerek, toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 9 saat 7 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 10 saat 19 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 4 saat 24 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 8 saat 9 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 1 saat 37 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 3 saat 58 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
22 saat 13 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 6 saat 20 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 7 saat 27 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 19 saat 31 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !