Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kdz. Ereğli Belediyespor’da Flaş Transferler

Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da FlaÅŸ Transferler

- Kdz. EreÄŸli Belediyespor’da FlaÅŸ Transferler


Bir süre önce Zonguldak Kömürspor, Sultangazi ve Güzelordu takımları ile BAL Ligi ÅŸampiyonluÄŸu yaÅŸayan kaleci Ahmet Arat’ı renklerine baÄŸlayan Kdz. EreÄŸli Belediyespor kaleye 2.transferini de yaptı. Eflatun beyazlılar, Bal Ligi 8. Grup takımlarından Sökespor formasını giyen 3 sezon aralıksız forma giydiÄŸi Edirnespor ile ÅŸampiyonluk da yaÅŸayan 27 yaşındaki kaleci, Ufuk Tahtalı yı  da renklerine baÄŸladı.

 

FEHMÄ° KARA DA KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPORDA..

Kdz. EreÄŸli Belediyespor geçen sezon BAL Ligi 4.grup takımlarından Görelespor forması giyen 22 yaşındaki genç stoper Fehmi Kara yı renklerine baÄŸladı. Geçen sezon 22 maçta 1980 dakika oyunda kalan ve Görelespor’un 1-0 kazandığı 1926 Bulancakspor ve Ladik Belediyespor maçlarında takımı adına galibiyeti getiren golleri atarak skora direk katkı saÄŸlayan Kara uzun boyu, güçlü fiziÄŸi hırslı futbolu, kaybetmeye tahammülü olmayan yapısı ve kafa toplarındaki baÅŸarısıyla dikkat çekti.

FEHMÄ° KARA KÄ°MDÄ°R?

23 Haziran 1995 Trabzon BeÅŸikdüzü doÄŸumlu olan Fehmi Kara futbola baÅŸladığı 2006 yılından 2012 yılına kadar Trabzonspor alt yapısında çeÅŸitli yaÅŸ kategorilerinde forma giyerek futbolunu geliÅŸtirdi ve daha sonra sırasıyla  BeÅŸikdüzü YeÅŸilköyspor,Görelespor,Sarıkamış Belediyespor formalarını giydi.Trabzonspor’la U15,U16,U17,U18 liglerinde birçok maça çıkan genç savunma oyuncusu Bölgesel Amatör Ligde 69 maçta 3 gol kaydetti.

Bu arada eflatun beyazlılar iç transferi de Ahmet Olgun ile yeniden anlaşarak noktaladı.

Eflatun beyazlılar daha önce iç transferde Serbay Aydın, OÄŸuz Yalçın, Ozan Aydın, Cihat Öztürk  ve Alihan Tezel ile anlaÅŸmış dış transferde de Çekmeköy Belediyesi AlemdaÄŸdan Ramazan Bal, UtaÅŸ UÅŸak dan  Burak Toker, Bucak Belediyesi OÄŸuzhanspordan Sercan Çekmen, Güzelordu dan Ahmet Arat ve  NevÅŸehÅŸir GK den Quesi Jonathan Weston u renklerine baÄŸlamıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo